Megujjaztam magam és vérzett, és utána fel tudtam dugni 2 ujjamat, pedig előtte nem. Elveszítettem a szüzességemet?
A szüzesség fizikai értelmében nem vagy szűz.
Amúgy viszont igen!
Annyira nem ajánlom másoknak hogy így próbáljanak nem szüzek lenni. Viszont az a biztos, hogy az első szeretkezésed már nem fog fájni annyira, és nem is fogsz vérezni.
egyértelmüen átszakadt a szüzhártyád.
de nem aggodj emiatt, a tampont erős kihuzásánál is átszakadhatott volna. meg álitolag valakinek sportnál is átszakad.
meg azt olvastam egyik ujságban hogy onnan tudod megállapitani hogy átszakadt e a szüzhártyád, hogyha két ujjad siméán gondnélkül feltudod dugni akkor átszakadt.
nem biztos, hogy átszakadt a szűzhártyád..akkor ugyanis nagyon erős fájdalmad is lett volna a vérzés mellett. Vagy ha nem is olyan erős, de fájt volna. Az hogy véreztél attól is lehet, hogy megsértetted a hüvelyfalat. És az hogy két ujjaddal belédfértél...ha már jóideje ujjaztad magad és lvezted, akkor kitágulhattál annnyira, hogy befét két ujjad is.
Egyébként úgy érzem te még fiatal vagy kicsit ehhez a témához, vagy nagyon tapasztalatlan. Még kicsit várhatnál az ilyen dolgokkal! Üdv
A szűzhártyádat mindenképp elvesztetted. Lelkileg szűz vagy még, és végülis ha az első behatolást tekintjük, akkor nem voltál még ugye fiúval. De tudnod kell, hogy dédnagyanyáink idejében te már nem számítottál volna érintetlennek, mert a hártya hiányában ugyan mivel igazolhattad volna hogy nem járt benned seni?? A mai fiúkat szerencsédre ez már nem igazán érdekli.
Na meg így az ujjazás is könnyebben megy majd, meg kettővel bizti élvezetesebb is lesz. Meg neked már attól sem kell paráznod többé, hogy megsérted a szűzhártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!