Ma vesztem el a szüzességem nagyon félek és van egy kis gond is segítesz? Vagy ez kínos?
Egyettértek. Pettingeljetek inkább, ismerjétek meg egymás testét, tapasztaljátok ki, mit szeret a másik. Egy kapcsolat a hálószobában nem csak a szexről szól -.-
Egyébként ha most borotválod le először, akkor számíts rá, hogy kellemetlen érzés lesz.
És még valami: nyugodtan-kérdezd-meg-ő-mit-szeret. Szőrös, nemszőrös, fazon. Én megkérdeztem anno:D (meg ő is tőlem). - és ilyen téren is kell próbálgatni:) Meg a változatosság se semmi:D
Én gyantáztatni szoktam, szerintem ha legközelebb lesz rá időd, akkor inkább azt próbáld ki! Nem mondom, hogy nem fáj, de 5 perc alatt túlvagy rajta, a kozmetikus a fenekedről is le tudja szedni, ha nagyon vészes a helyzet!
Egyébként nem hiszem, sőt biztos, hogy nem fog emiatt meghátrálni, legfeljebb mondja majd, hogy léegközelebbre szedd le! :)
19/L
most már m1
:'(
Na most hogy szabad vagy... keress egy másik pasit... :D Egy rendesebbet! És ne várj 2 évig!
Am talán... A Barátnőddel?
igen hát ez várható volt...e mér pont vele hisz a bnőm hozod vele össze.
Egymás mellett laknak és volt már olyan h a "barátom" ott volt nála mikor felhívtam vagy épp együtt mentek el valahozá de ki goondolta volna nemM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!