Megvizsgált a nőgyógyász, és eléggé fájt, mert szűz vagyok. Rettegek, hogy az első szex mennyire fog fájni, ha a nőgyógyász 1 ujja már ekkora fájdalmat okozott. Mit tehetnék, hogy ne fájjon majd annyira?
Meg is jegyezte, hogy tuti vérezni fogok az elsőnél, mert nagyon szűk vagyok.
Eddig nem féltem az elsőtől, most már annál inkább. :(
18L
Hát úgy volt, hogy először hüvelyen keresztül vizsgált, aztán amikor szóltam, hogy nagyon fáj, akkor végbélen keresztül. :S
Ha eléggé fel leszek izgulva, amikor a barátommal arra kerül a sor, akkor az 'feledteti' majd a fájdalmat?
Az garantalt h faj az elso, vegulis elszakad a szuzhartya es az egy kicsit faj....a lenyeg h lazulj el es ne arra koncentralj h mennyire fog fajni ha behatol a pasid, hanem csak elvezd, a parodra figyelj...
19L
Ne gondold, hogy a doki vizsgálása ugyanaz mint a szex. Nekem még nem szűz létemre is volt doki, aki azt kérdezte, (mert nem tudtam nála ellazulni ő meg vizsgálni) , hogy nem szoktak gondjai lenni a nemi élettel?)
Gondoltam magamban, nem cseszd meg, mert ott felizgatnak mielőtt bejutnak, nem csak felhúzzák a kesztűyt és az összes előjáték abból áll, hogy "lazítson"!
A rákszűrést úgy vette le, hog megsértett, egy hétig szúrt utána a hasam, pedig a kedves doktor úr gyermeknőgyógyász is! Utólag kiderült erről a dokiról, hogy egy kolleganőm nála vesztette el a fizikai értelemben szüzességét a vizsgálóasztalon...
Nem hiszem hogy ennyi esze legyen egy dokinak, hogy felnyúl egy szűznek ha van más út is....
Egyébként a vizsgálóasztalon mindenki legalább két számmal szűkebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!