Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megvizsgált a nőgyógyász, és...

Megvizsgált a nőgyógyász, és eléggé fájt, mert szűz vagyok. Rettegek, hogy az első szex mennyire fog fájni, ha a nőgyógyász 1 ujja már ekkora fájdalmat okozott. Mit tehetnék, hogy ne fájjon majd annyira?

Figyelt kérdés

Meg is jegyezte, hogy tuti vérezni fogok az elsőnél, mert nagyon szűk vagyok.

Eddig nem féltem az elsőtől, most már annál inkább. :(

18L

2010. jún. 11. 08:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát úgy volt, hogy először hüvelyen keresztül vizsgált, aztán amikor szóltam, hogy nagyon fáj, akkor végbélen keresztül. :S

Ha eléggé fel leszek izgulva, amikor a barátommal arra kerül a sor, akkor az 'feledteti' majd a fájdalmat?

2010. jún. 22. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy teljesen más, hiszen a doki úgy nyúlkál beléd hogy nem vagy felizgulva és csak úgy simán persze hogy rossz érzés. De amikor a barátoddal oda kerül is sor és gondolom tudni fogja hogy szűz vagy szóval figyelni fog, hogy teljesen felizgulj és be legyél nedvesedve és úgy sokkal könnyebben becsúszik. Szerintem ne félj tőle. Lehet hogy vérezni fogsz meg kellemetlen lesz egy kicsit, de utána jobb lesz csak meg kell szoknod.:)
2010. jún. 22. 10:39
 13/18 anonim válasza:
Ha a párod odafigyel rád, semmi baj nem lesz:) Az a lényeg, hogy ne görcsölj azon, hogy mi van, ha fájni fog, mert akkor tényleg fájni fog, hiszen nem tudtál ellazulni. Ha viszont elengeded magad és kellőképpen fel tudsz izgulni a párodra, tehát rendesen benedvesedsz, akkor talán még kellemes is lesz elsőre, vagy kevésbé fog fájni, az biztos:)
2010. jún. 22. 10:44
 14/18 anonim válasza:

Az garantalt h faj az elso, vegulis elszakad a szuzhartya es az egy kicsit faj....a lenyeg h lazulj el es ne arra koncentralj h mennyire fog fajni ha behatol a pasid, hanem csak elvezd, a parodra figyelj...

19L

2010. jún. 22. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
nem kell feltétlenül vérezni az első szexnél.ne durr belét játszatok,hanem pettingeljetek sokat az első alkalom előtt.mi majdnem 1 évig pettingeltünk és így nagyon kicsit fájt az első.
2010. jún. 22. 11:50
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is borzasztóan fájt :/ a szüzességed elvesztése azét nem ilyen borzalmas, és azt az egy alkalmat túl lehet élni, hogy a többi már jó legyen :)
2010. jún. 22. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem rohadtul fog fájni és vérezni is fogsz mert én pont ugyanígy voltam. De nem kell félni mert ha szereted a párod és odafigyel rád elvonja a figyelmed a fájdalomról.
2010. jún. 23. 11:09
 18/18 Dionsyia ***** válasza:

Ne gondold, hogy a doki vizsgálása ugyanaz mint a szex. Nekem még nem szűz létemre is volt doki, aki azt kérdezte, (mert nem tudtam nála ellazulni ő meg vizsgálni) , hogy nem szoktak gondjai lenni a nemi élettel?)

Gondoltam magamban, nem cseszd meg, mert ott felizgatnak mielőtt bejutnak, nem csak felhúzzák a kesztűyt és az összes előjáték abból áll, hogy "lazítson"!

A rákszűrést úgy vette le, hog megsértett, egy hétig szúrt utána a hasam, pedig a kedves doktor úr gyermeknőgyógyász is! Utólag kiderült erről a dokiról, hogy egy kolleganőm nála vesztette el a fizikai értelemben szüzességét a vizsgálóasztalon...

Nem hiszem hogy ennyi esze legyen egy dokinak, hogy felnyúl egy szűznek ha van más út is....

Egyébként a vizsgálóasztalon mindenki legalább két számmal szűkebb lesz :)

2012. júl. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!