El lehet adni a szüzességet?
Figyelt kérdés
mármint pénzért?2010. jún. 9. 19:57
61/128 A kérdező kommentje:
már írtam h 25
2010. jún. 9. 20:54
62/128 anonim 

válasza:

Jó évjárat:D akkor kérdések:
-mikor, hol, hány évasen csináltad elöször?
-ha nincs barátod szoktál alkalmi kapcsolatba lépni? (ha igen hol, és milyen sűrűn?)
-ha van barátod milyen gyakran csináljátok?
-milyen gyakran kivánod a szexet?
sütőtök
63/128 A kérdező kommentje:
18 voltam az elsőnél, vőlegényem van, majdnem minden nap szexelünk,kivéve ha menstruálok
2010. jún. 9. 20:59
64/128 A kérdező kommentje:
voltak alkalmi kapcsolataim....ugye....khm....színházi
2010. jún. 9. 21:00
65/128 anonim 

válasza:

am én is 18 vok, volt már barátnő, most nincs, és még nem csináltam:P
sütőtök
66/128 A kérdező kommentje:
akkor hajrá
2010. jún. 9. 21:02
67/128 anonim 

válasza:

a csajoknak mindig könyebb az ilyen...
sütőtök
68/128 A kérdező kommentje:
gondolod?
2010. jún. 9. 21:03
69/128 anonim 

válasza:

persze...nos eleve egy csaj könyebben bepasizik mint egy pasi becsajozik (ha kb egyforma adottságokkal rendelkeznek, csak persze egyforma nemüek), a csajoknak vannak hangulatváltozásaik amik a pasiknak nem lehetnek (szerintük). A pasik szerveznek programot, nekik kell kezdeményezni (még ha könnyen zavarba jönnek -én is ilyen vok-)...a csajok meg, nos nekik egyszerü a dolguk ha akarnak párkapcsolatot...
70/128 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom a választ, nekem mindig könnyű volt pasizni....de azért láttam csajokat akik nagyon szenvedtek
2010. jún. 9. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!