Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti mit gondoltok a szűz...

Fiúk! Ti mit gondoltok a szűz lányokról?

Figyelt kérdés
Úgy értem, szeretitek-e őket? Szeretitek, ha betaníthatjátok, pátyolgathatjátok, bátoríthatjátok őket vagy inkább nem szeretitek, hogy navalyognak?
2010. jún. 3. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
20:15 Előbb tanulj, utána ly(j)ukasztgass!! -.-'
2010. jún. 3. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Tudom, hogy fiúknak szól a kérdés, de a férjem nyaggat, hogy írjam le amit mond, szóval:

Ő csak egyszer kezdett szűz lánnyal, de az annyira béna volt, hogy onnantól inkább olyanokat keresett, akik már "be voltak avatva".

2010. jún. 4. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egy barátnőm én neki a kilencedik voltam ,mégis béna volt na?
2010. jún. 4. 13:31
 14/20 anonim válasza:
6%
szerintem r*bancok T_T
2010. jún. 5. 11:45
 15/20 anonim válasza:
attól függ mennyire nehéz őket betörni , ismerek olyan embert akinek sok hónap , én nekem 1 honap alatt sikerült megfektetnem egy szuzikét , de a tapasztaltabbak sokkal jobbak sztem.
2010. jún. 6. 18:05
 16/20 skelton válasza:
sztem jó 1 szűz:DxD
2010. jún. 6. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Fura megfogalmazás. :) Én egy adott lányt tudok szeretni/nem szeretni, nem pedig a szüzességét. Azzal meg, hogy valakit be kell "tanítani", semmi bajom nincs, bár úgy gondolom, hogy egy fiút kell tanítani, egy lánynak csak annyi a dolga, hogy közölje a sráccal, hogy mi esik neki jól. :) Ha meg nyavalyog, az nem az Ő hibája...

Az egyetlen különbség a szűz és nemszűz lányok közt számomra, hogy előbbiekkel lehetőségeim szerint kerülöm az egy éjszakás kalandokat. Már csak azért is, mert az első alkalmat elég nehéz úgy megoldani, hogy a lány felhőtlenül élvezze az egészet. Rossz emléket meg nem szeretek hagyni magam után. :DD

20F

2010. jún. 6. 18:44
 18/20 anonim ***** válasza:
én az olyanokkal ismerkedek:) 16/F mert az én koromba alap!... hja és igaza volt az 1 iknek... ha valaki meg mást csinál több szőr kapcsolaton kívűl... az meg már undorító is! szoval szeressük az ilyesmit:)
2010. jún. 6. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
én azt gondolom róluk, hogy vagy tartogatják a szöke hercegnek, amit sajnos meg is kapnak vagy pedig csunyák.az is elöfordulhat, hogy tartogatják a szöke hercegnek, de hoppon maradnak (ami elég vicces).
2010. jún. 6. 23:56
 20/20 anonim válasza:

Mi a jó és a rossz benne?

Jó: nem lehet (nem 100%) nemi beteg

Rossz: 14 év alatti

2010. jún. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!