Tudom, hogy fiúknak szól a kérdés, de a férjem nyaggat, hogy írjam le amit mond, szóval:
Ő csak egyszer kezdett szűz lánnyal, de az annyira béna volt, hogy onnantól inkább olyanokat keresett, akik már "be voltak avatva".
2010. jún. 4. 13:28
13/20 anonim válasza:
nekem volt egy barátnőm én neki a kilencedik voltam ,mégis béna volt na?
2010. jún. 4. 13:31
14/20 anonim válasza:
szerintem r*bancok T_T
2010. jún. 5. 11:45
15/20 anonim válasza:
attól függ mennyire nehéz őket betörni , ismerek olyan embert akinek sok hónap , én nekem 1 honap alatt sikerült megfektetnem egy szuzikét , de a tapasztaltabbak sokkal jobbak sztem.
2010. jún. 6. 18:05
16/20 skelton válasza:
sztem jó 1 szűz:DxD
2010. jún. 6. 18:35
17/20 anonim válasza:
Fura megfogalmazás. :) Én egy adott lányt tudok szeretni/nem szeretni, nem pedig a szüzességét. Azzal meg, hogy valakit be kell "tanítani", semmi bajom nincs, bár úgy gondolom, hogy egy fiút kell tanítani, egy lánynak csak annyi a dolga, hogy közölje a sráccal, hogy mi esik neki jól. :) Ha meg nyavalyog, az nem az Ő hibája...
Az egyetlen különbség a szűz és nemszűz lányok közt számomra, hogy előbbiekkel lehetőségeim szerint kerülöm az egy éjszakás kalandokat. Már csak azért is, mert az első alkalmat elég nehéz úgy megoldani, hogy a lány felhőtlenül élvezze az egészet. Rossz emléket meg nem szeretek hagyni magam után. :DD
20F
2010. jún. 6. 18:44
18/20 anonim válasza:
én az olyanokkal ismerkedek:) 16/F mert az én koromba alap!... hja és igaza volt az 1 iknek... ha valaki meg mást csinál több szőr kapcsolaton kívűl... az meg már undorító is! szoval szeressük az ilyesmit:)
2010. jún. 6. 19:37
19/20 anonim válasza:
én azt gondolom róluk, hogy vagy tartogatják a szöke hercegnek, amit sajnos meg is kapnak vagy pedig csunyák.az is elöfordulhat, hogy tartogatják a szöke hercegnek, de hoppon maradnak (ami elég vicces).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!