Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzvagyok még és most a...

Szüzvagyok még és most a hétvégén fogunk lefeküdni a barátnőmmel. Jó tanács?

Figyelt kérdés
az az igaság hogy félek mert mindenki azt mondja a suliba hogy neki 22 centi meg ilyesmi nekem meg épphogy eléri a 17-et félek hogy nem lesz elég nagy:F
2010. jún. 2. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21:10-es wok.. bocs 16/L :] lehagytam.. :D
2010. jún. 2. 21:11
 12/15 anonim válasza:

bőven elég. : )

az exemnek 18 volt éés pakolta neki rendesen. : DD

2010. jún. 2. 21:16
 13/15 anonim válasza:
Ez hülyeség!!!!!!!! ez a "minél nagyobb,annál jobb" ez kamu,lehetne kisebb is nagyobb is,ne félj! :)minden jól fog menni,és a többieknek se hiszem,hogy mindenkinek 22cm lenne,csak felakarnak vele vágni,h júúúúúj..pedíg kamu(lehet) :) sok sikert a hétvégéhez,és nyugi! Szurkolok:P...
2010. jún. 2. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ember én 23 vagyok és "csak" 13 cm. Nem értem ezeket a mai "fiatalokat"...

Egyébként kíváncsi lennék hogyan mérhetitek, hogy itt mindenkinek 18 cm. :D

2010. jún. 3. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
A "méret a lényeg" duma kamu, volt pasimnak eléggé nagy volt (sosem mértem meg hány centi) és mégsem tudott mindig kielégíteni, férjemé meg nem éppen egy elefántormány méretű, és mégis k*rva jó vele a szex. Ennyi...
2010. jún. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!