Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves lány egy 18 éves fiuval szexel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:24
31/35 anonim válasza:
HA LENNE ESZED CSAAK 1 ICIPICI..
AKKOR TUDNÁD HOGY HA LEFEXEL A KISCSAJJAL.. ÉS A KISCSAK EGYET GONDOL ÉS FELJELENT HOGY MEGERŐSZAKOLTAD.. BIZONYÍTÉK NEMLESZ AZ ELLEN H NEM ERŐSZAKOLTADMEG...
32/35 anonim válasza:
Azért ne akarj vele lefeküdni mert"menő".Ha szereted és ő is szeret és komoly a kapcsolat akkor szerintem miért ne?
33/35 anonim válasza:
Szerintem ez végülis rendben van, én 14 vagyok és a barátom jövőre 18 ( én jelenleg még szűz vagyok..) Csak az a fonots h a fiúnak legyíen annyi esze h gondoskodik a lány biztonságáról.Szóval lehet, de védekezzetek!!
34/35 anonim válasza:
Az előttem lévőnek írnám:
Hát neked is aztán sok eszed van, 4 év van köztetek és még fiatal vagy erre nem gondolsz?!
Én a helyedbe le se írtam volna....
35/35 anonim válasza:
pedomaci.felkell nyomi az ombucmannál majd kidekorálják az ánuszrózsáját.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!