Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves lány egy 18 éves fiuval szexel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:24
21/35 anonim válasza:
megvolt neki a jó szülői példa a gyerek a szülőtől tanul :D
22/35 anonim válasza:
Hát ha ennyi eszük van... csak gratulálni tudok!;)
23/35 anonim válasza:
az jut eszembe erről, hogy a 18 éves srác büntethető ezért a tettéért, amiért ráveszi a lányt 14 évesen erre! ha te vag ya 14 éves lány akkor but avagy ha ilyne fiatalon nem tudsz nemet mondani a fiúnak.. várd ki az időt, legalább 18 éves korodik, háth aaddigra rájössz, nem a sex a legfontosabb dolog a világon! És ráérsz még erre hidd el!
24/35 anonim válasza:
Hát a csávódnak elég sok esze lehet ha egy 14 éves lánnyal szexel. De teneked is ha belemész miért nem inkább a tanulással foglalkozol?
25/35 anonim válasza:
igenis látezik olyan h kiégés. oszt társaim 15 évesen agyba főbe dugtak, meg magyarázták h miylen egy tökéletes kapcsolat, most meg 19 évesen itt állnak életuntan, elzüllve, miközben nekem lett egy normális barátom.
26/35 anonim válasza:
Ismerős ez a felállás. Nemtudom, hogy mit kerres egy 14 éves lány egy 18 éves fiúval. Nemigaz, hogy nem találnának a maguk korához illőt.
27/35 anonim válasza:
Hát már bocs.... De 14 évesen akarsz egy 18 éves "férfival" kapcsolatott létesíteni? Szerintem felejtsd el...A személynek valami zavara lehet, ha 1 ilyen fiatal lánnyal akkar kefélni...:S
15/F
28/35 anonim válasza:
az elöbbi vagyok:D Ha nagyon is akarod csinálni inkább keres 1 fiatalabb srácot...És szerintem nem árt 1 kis szexuális felvílágosítás neked. www.a-ha.hu
29/35 anonim válasza:
Az hogy a 14 éves lány nagyon buta.... és felvilágosítatlan...
30/35 anonim válasza:
14 évesen értelen,később tuti megbánja.
és hamar kiöregszik.a srác meg szemét,hogy rávesz egy gyakorlatilag még kislányt,mert 14 évesen igenis még gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!