Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtudják állapítani?

Megtudják állapítani?

Figyelt kérdés
Na szóval..én szeretnék menni majd nőgyógyászhoz h megmutassam h én még szűz vagyok de attól félek h elszakadt a szűzhártyám csak ezt nem vettem észre vagy valami..de ezt megtudják állapítani hogy mitől szakadt el ugye?mármint ha úgy van h elszakadt akkor azt megtudják h nem volt semmi a barátommal?
2010. máj. 29. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak úgy nem szakad el, még ujjazástól se, csak ha belédhatol teljesen. Ne izgulj, ha nem volt ilyesmi, akkor biztos nincs elszakadva, amúgy kis lukak vannak rajta, ha erre gondolsz. Ezért tudsz menstruálni, van ahol kijöjjön.
2010. máj. 29. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
úgy érzem itt akasztás lesz otthon ... szerintem anyukáddal beszélj a dologról, előbb utóbb anyuci pici lányát úgyis megfarkalltaák volna
2010. máj. 29. 22:48
 3/7 anonim válasza:
nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani hogy szűz vagy-e. vannak akik behatolás után is azokmaradnad 'fizikailag', de am. tényleg neten olvastam:)
2010. máj. 29. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:

van akinek alapból nincs szűzhártyája, tampontól is "át tud szakadni"(azért "...", mert alapból van rajta rés, azon távozik pl a menstruációs vér), sporttól, stb.

ezt így nem lehet megállapítani, hogy szűz vagy-e még, csak azt, hogy a szűzhártyáddal mi a helyzet. ( a szüzesség elvesztése akkor számít, mikor egy férfi a péniszét a hüvelyedbe helyezi)

az tévhit, hogy valaki már nem szűz, ha megujjazta magát, és "átszakadt" a szűzhártyája. nem ettől nem szűz.

és ezt az orvos is tudja.

2010. máj. 29. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jó nagy baromságot mondott,mert igenis el tud szakadni a szűzhártya csak úgy,pl sportolás közben és ezt az orvos is tudja, szóval nem fog levonni semmilyen következtetést. Azt nem tudja megállapítani,hogy mitől szakadt el,így max ha érdekli megkérdezi,hogy voltál-e már fiúval. Azért is megkérdezheti ezt,mert a szűz lányokat nem vaginálisan szokta vizsgálni az orvos,úgyhogy erre készülj fel.
2010. máj. 29. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem feküdtél le vele, de el van szakadva a szűzhártyád, megmondod otthon, hogy sporttól szakadt el, vagy ilyesmi. Ha lefeküdtél vele, akkor meg inkább valld be.

Szerintem amúgy majd a nőgyógyász megmondja,

2010. máj. 30. 14:56
 7/7 anonim válasza:
hát ez egynagy pech...de attöl is függ h hány éves vagy. mittom 18 felett akkor a kutyád nem érdekli majd hacsaknem fan szüleid vannak, akokr talán...de nem lehet igy megállapitani elvan szakadva és kész..
2010. júl. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!