Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sok helyen halottam azt, hogy...

Berny18 kérdése:

Sok helyen halottam azt, hogy az első szeretkezés után a lány már nem kívánta annyira vagy egyáltalán nem is kívánta a szexet. (folyt. Lent)?

Figyelt kérdés

Én a napokban veszítettem el. Első igazi szerelmemmel. Igaz hogy fájt de most viszont nagyon kívánom őt.

Ennyire más lennék a többi lányhoz képest?

2010. máj. 27. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy sok helyen hallasz valamit az úgy van?
2010. máj. 27. 15:51
 2/7 anonim válasza:
53%
Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser
2010. máj. 27. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én velem is az volt h pont h kívántam utána nagyon is :)

szerintem z nem kívánja akinek nem volt túlságosan jó élmény... :(

16/L

2010. máj. 27. 16:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszi a válaszát :)

na igen velem is ez van ... nem volt kellemes élmény de mivel Vele volt annyira kívánom :D

2010. máj. 27. 16:07
 5/7 anonim válasza:
15/F vagyok de szerintem ez csak akkor van a lányoknál, ha az első alkalom ratyira sikerül, mert azt hiszik hogy mindig olyan lesz ezért nem kívánják. De ha neked jó volt az első akkor természetes hogy kell neked a többi alkalom is. Szerintem.
2010. máj. 27. 16:18
 6/7 anonim válasza:
Miért lennél más aranyom?Ne általánosíts már, te csak egy senki vagy ugyanúgy, és elég xar h így látod a dolgokat:D
2010. máj. 27. 16:19
 7/7 anonim válasza:
64%
Igen, ez a medvedisznóemberré válás első jele! Később kezd majd kiszőrösödni a bokád, amit nem lehet majd lenyesni sem, aztán a hasad, a nemiszerved annyira, hogy denevérek költöznek bele, aztán a hónaljad, és utána szépen fokozatosan a többi testrészed is, majd a szemgolyód, és csak szaglás alapján fogsz tudni tályékozódni, és hallás alapján esetleg. Ezután nem csak a szexet, hanem a lóhúst is kívánni fogod, ezért ösztönösen be fogsz törni a huszártanyákra lovakért, amiket megehetsz. Egy bizonyos idő múlva meg már emberekkel fogsz táplálkozni, majd medvedisznóemberekkel is, majd megeszed a fejed!!!
2010. máj. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!