Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleménytek arról hogy...

Mi a véleménytek arról hogy 15 évesek szexuális tanácsokat osztanak egymásnak?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is van rengeteg ilyen, ez csak szerintem gáz, hogy ilyenekbe beleszólnak, vagy tényleg ennyire tapasztaltak a "gyerekek"?
2010. máj. 26. 11:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

hát én elvből nem szidom őket.. mert én is enyni idősen kezdtem.. de mondjuk kicsit várhattam volna még vele. :)

20/F

2010. máj. 26. 12:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Én nem akarok senkit szidni!!!!!!! Csak olyan furcsa, hogy felnőtteskednek, közben nem hiszem, hogy evvel kéne foglakozniuk!
2010. máj. 26. 12:02
 3/23 anonim ***** válasza:
62%

miből gondolod hogy CSAK gyerekek osztogatnak szexuális tanácsokat? Egy "tanácsadásból" vagy "tippből" meg lehet állapítani hogy körülbelül hány éves ember írta.

A fiatal gyerekek mindig olyan tanácsokat írnak hogy "írd ezt meg azt neki MSN-en!", "írj neki verset", "csapjad be" esetleg rohadtul hosszú, okoskodó választokat ad, amikben inkább a saját elméjét fényezi.

Tapasztaltabbak (idősebbek) az esetek 90%-ában legfeljebb középhosszú, és viszonylag "normális" válaszokat adnak.

SZERINTEM

2010. máj. 26. 12:06
 4/23 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz, ijesztő szembesülni ezzel
2010. máj. 26. 12:26
 5/23 anonim ***** válasza:
Hát ez az, elképesztő, mi van itt. Mikor már minden 14-15 éves azt hiszi érettebb a koránál, holott...? Próbálnak nagynak és okosnak tűnni, de mind idióta és tapasztalatlan. Tisztelet a kivételnek :D Az óvszert meg egy sem ismeri (:
2010. máj. 26. 12:37
 6/23 anonim ***** válasza:
Persze egy átlag 15 éves olyan dolgokat hallott már a szexről ami egy 40 éves fejében fel se merül... ennyit erről.
2010. máj. 26. 12:40
 7/23 anonim ***** válasza:
Szívből kívánok mindegyiknek hüvelygombát!!
2010. máj. 26. 12:54
 8/23 anonim válasza:
hát én leszarom
2010. máj. 26. 12:57
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is fura,de hát Ők is használhatják ezt az oldalt.
2010. máj. 26. 13:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

és hát lehet h egy 15-16 évesnek több tapasztalata van, mint egy 20-21 évesnek... előfordult már nem egyszer...attól h fiatal még hallhatott vagy tudhat olyan dolgokat, amik igazak és segíthetnek!

18/L

2010. máj. 26. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!