Van-e köztetek olyan srác, aki 20 felett vesztette el a szüzességét?
Arra lennék kíváncsi, hogy:
1. elmondtátok-e párotoknak azt, hogy előtte nem voltatok senkivel
2. konkrétan hány évesen történt meg
3. jelenleg milyen a szexuális élet.
Normális válaszokat kérek!
Hello!
Hogyha 20 évesen még szűz vagy ne tartsd abnormális dolognak! Sokan azt mondják, hogy ki kell próbálni a szexet több emberrel is, hogy az ember megtanulja, hogyan kell csinálni, de ez hazugság. Ha két ember igazán szereti egymást és elkötelezettek egymás iránt, akkor maguktól is meg fogják tanulni, hogy hogyan tudnak örömet szerezni a másiknak. Ehhez persze sok türelem és idő kell. Egy kezdő párnak ehhez kb. 1/2 és 1 év rendszeres szexuális életre van szüksége.
Nem szeretem használni azt a kifejezést, hogy "elveszíteni" a szüzességet. Ugyanis azt nem elveszíti az ember, hanem odaadja valakinek. Én 25 évesen a nászéjszakán adtam oda a feleségemnek és ő is nekem! És nagyon boldog vagyok, hogy nem volt más előtte az életembmen és én is az első vagyok neki.
A szüzesség egy ajándék, amit csak 1 valakinek tudunk odaadni, és utána már soha senki másnak...
Én úgy vesztettem el, hogy elegem lett, hullámvölgyben voltam, és szóltam egy csajismerősömnek, hogy nem akarja-e elvenni. El akarta, el is vette, nem is kérettem magam.
Azóta kb 20 lánnyal voltam, de csak alkalmik voltak, és egytartós kapcsolatom se volt. A húsz éves sráctól kérdezném, hogy oldotta meg a fél évig tartó kapcsolatokat jó nemi élettel? Mi a titka? Lejebb tetted a lécet, vagy van valami trükk?
40%
a csajismerösöd egy prosti volt netán???
a csajismerösök általában nem fekszenek csak ugy le az ismeröseikkel.
én csak leszek 4év mulva:D de elmondanám
a jelenlegi szexuális életem tejjesen magán jellegű: napi 1-4:D
am kom vicces de télleg
de nem találok senkit se aki oan h nem iszik nem sziv füstöt és nem járkál mesztelenül és nem is hülye...
és az első hozzászólónak igaza van
F16 valszeg nekem kellett ide irni:D
18:02
Attól, hogy te nem vagy képes egy ellenkező nemű emberrel kialakítani egy olyan kapcsolatot, hogy szexuális viszonyba keveredj velük, ez nem hiszem hogy az én problémám lenne. Egyszer biztos megadatik neked is, hogy találj egy ilyen valakit, aki majd magába fogad/magáévá tesz téged is :P
"aki 20 felett vesztette el a szüzességét"
Mik nincsenek:O
utolso válaszolo nagyon vicces probál lenni ám!
most ilyen formán én is kérdezhetném, hogy "vannak, akik nyakig vannak a hitelekben?" igy röhögve, merthogy az én családomnak egy darab hitel sem nyomja a vállát!ezzel érdekes modon nem szabad kérkedni, de leszolni a szüzeket és a szerencsétlenek azt bezzeg szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!