Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most kezdtünk el járni nemrég...

Most kezdtünk el járni nemrég a bnömmel és azt mondta hogy majd 5 év múlva akar lefeküdni hát ez meglepett engem eléggé mert azt mondja h szerinte aki lefekszik hamarabb az ribanc ez a gondolata megváltozhat késöbb?

Figyelt kérdés

Vagy ez végleg igy marad benne vagy egy év múlva megváltozik a vélemnye róla?

Nem kell azt gondolni hogy 10 évesek vagyunk mert ilyet hülye kérdést teszek fel csak hát ezt mondta... :/

2008. okt. 19. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még fiatalnak érzi magát a szexhez, és igaza is van. Reálisnak tűnik a Te "1-2 év kapcsolat után" verziód. Lehet, addig ő is meggondolja magát. Valóban előfordul, hogy a lányok előre többre saccolják a szexhez szükséges időt, mint ami aztán megvalósul. Csak arra nagyon kell vigyázni, hogy utólag ezt ne bánja meg!
2008. okt. 19. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
vagyis a 23:24-es vtam... ááááá már belekavarodtam... bocsi :P az előző hülyeséget nyugodtan szavazzátok le, meg eztis lehet xD
2008. okt. 19. 23:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,tudom hogy melyiket irtad te nem kell idegeskedni :D

És hogy kell csinálni hogy ne bánja meg?

2008. okt. 19. 23:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy intézd úgy, hogy ne bánja meg? Meg kell várni, míg elmúlnak az aggályai (korai még, ribancnak fogják tartani - ettől nem lesz az szerintem sem, és másoknak tényleg nincs ehhez semmi köze, stb.), és amíg valóban ő is akarja. Nem szabad pl. egy felajzott szituációval visszaélni, vagy ilyesmi. Meg fokozatosan kell a dolgokkal haladni (pár hónapig csak petting, stb.) - erről írtunk egyik előző válaszban. De asszem ezen még ráérsz aggódni :)
2008. okt. 19. 23:54
 15/21 anonim ***** válasza:
16%

Sziiija:)

Bocsi ha ismétlek wkit,csak a kérdést olwastam el.Én is 14 wagyok,és 2 napya wesztettem el,és kicsit sem bántam meg:))

Pedig 3 hónapya wagyunk 1üt:))

Ennél tökéletesebb pasiwal/helyen/idő.. nem is weszthettem wolna el.Mayd arra gondoltam miután megtörtént..Nyilván nem maradunk örökre együtt,de egyel több a tapasztalatom..Wégülis ennyi kellett..

Am a pasimnak úgy sikerült "ráwennie" h:Ültünk és dvd-ztünk,és elkezdtünk csókolózni.Aztán lefele..:$

Ésés..Petting..ésés megtörtént..DE ELŐTTE ELMONDTA:HA FÁJ,VAGY NEM AKAROM H TOVÁBB FOLYTASSUK,1 SZÓ ÉS ABBAHAGGYUK..Ez nekem nagyon sokat yelentett..Yah és nem h azt nem mondtam h:haggyukabba!

..Meg sem bírtam szólalni:) xD

2008. okt. 20. 10:23
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Nekem is volt dolgom ilyen nővel, én kinevettem amikor ezzel jött föl, elszégyellte magát és egy hónap után az ágyban voltunk. Megmondod neki, h nem tartanád annak, és mégis, szerinte miért tartanád annak, ha megadja, amire vágysz? Ha főz neked valami finomat, az is ribanckodás?
2008. okt. 20. 10:30
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Ne aggodj csak a szája jár. Még nagyon fiatal, szinte még kislány. Biztos nagyon fél és még nem felkészült. Legyél türelmes és ne piszkáld. Előbb utóbb úgy is össze jön. Csak légy türelmes. Elvégre még te is csak 16 vagy. Ráérsz még. Bőven.
2008. okt. 20. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
Ha azt se tudod hogy kell csinálni, hogy jó legyen, akkor mit akarsz még.
2008. okt. 20. 13:36
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Megfog változni a véleménye:))

Hidd el:))

Pici Cutte

2008. okt. 20. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
pl hogy ribancozzák le ha nem mondja el senkinek? nem kötelező magadra irni táblákkal. amugymeg ugyis viszketni fog a ....-ja egy idő után főleg ha fel-fel izgatod. ugyse fogja kibirni 5évig. 5év mulva 19éves lesz...hát sztem manapság már az a gáz ha 19évesen még szüz vki. ebben az 5éves időszakban annyi minden történhet még,és nem akarlak elkeseríteni de sztem nem is éritek meg együtt az 5évet....
2008. okt. 26. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!