Most kezdtünk el járni nemrég a bnömmel és azt mondta hogy majd 5 év múlva akar lefeküdni hát ez meglepett engem eléggé mert azt mondja h szerinte aki lefekszik hamarabb az ribanc ez a gondolata megváltozhat késöbb?
Vagy ez végleg igy marad benne vagy egy év múlva megváltozik a vélemnye róla?
Nem kell azt gondolni hogy 10 évesek vagyunk mert ilyet hülye kérdést teszek fel csak hát ezt mondta... :/
Köszi a válaszokat,tudom hogy melyiket irtad te nem kell idegeskedni :D
És hogy kell csinálni hogy ne bánja meg?
Sziiija:)
Bocsi ha ismétlek wkit,csak a kérdést olwastam el.Én is 14 wagyok,és 2 napya wesztettem el,és kicsit sem bántam meg:))
Pedig 3 hónapya wagyunk 1üt:))
Ennél tökéletesebb pasiwal/helyen/idő.. nem is weszthettem wolna el.Mayd arra gondoltam miután megtörtént..Nyilván nem maradunk örökre együtt,de egyel több a tapasztalatom..Wégülis ennyi kellett..
Am a pasimnak úgy sikerült "ráwennie" h:Ültünk és dvd-ztünk,és elkezdtünk csókolózni.Aztán lefele..:$
Ésés..Petting..ésés megtörtént..DE ELŐTTE ELMONDTA:HA FÁJ,VAGY NEM AKAROM H TOVÁBB FOLYTASSUK,1 SZÓ ÉS ABBAHAGGYUK..Ez nekem nagyon sokat yelentett..Yah és nem h azt nem mondtam h:haggyukabba!
..Meg sem bírtam szólalni:) xD
Megfog változni a véleménye:))
Hidd el:))
Pici Cutte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!