Most kezdtünk el járni nemrég a bnömmel és azt mondta hogy majd 5 év múlva akar lefeküdni hát ez meglepett engem eléggé mert azt mondja h szerinte aki lefekszik hamarabb az ribanc ez a gondolata megváltozhat késöbb?
Vagy ez végleg igy marad benne vagy egy év múlva megváltozik a vélemnye róla?
Nem kell azt gondolni hogy 10 évesek vagyunk mert ilyet hülye kérdést teszek fel csak hát ezt mondta... :/
Ha szeretitek egymást még hamarabb is :) Én 15évesen vesztettem el, egy olyan sráccal, akibe szerelmes voltam és ő is belém, 18hónapig voltunk együtt :)
Hidd el, ha látja, h szereted, foglalkozol vele, és nem nyomulsz ilyen téren nagyon, akkor akarni fogja hamarabb is :)
sok boldogságot nektek!:)
szerintem meg fogja érteni hogy ha pl 1 évet volt a pasijával mielőtt lefeküdt vele akkor az egyáltalán nem ribanc viselkedés.
Egyébként miért kellene tudjanak arról hogy lefeküdtetek-e vagy sem mások is. Csak a ti kettőtők dolga
Ugyanmár... Ettől Én is féltem. De magyarázd el Neki, hogy szerelmes vagy, Ő is beléd, és ha így feküdtök le egymással az nem ribancság az ő részéről, hiszen egy olyan emberrel tette meg, akit szeret és viszont szeretik. A ribancság az lenne, ha ilyen fiatalon megtette volna már vagy 10emberrel, de nem kapott volna érte pénzt ;)
Amit Ti fogtok tenni az szeretkezés egy jól működő, szerelemmel teli kapcsolatban, nem pedig egy sima dugás, egy olyan sráccal, akit nem is szeret, csak f@sz kell neki... (bocsi:P)
Szóval nyugi, beszélj vele erről, bár még inkább hagyd egy kicsit, ha ennyire nem akarja (lásd:5év), majd egy idő után hozd fel neki, h még mindig ugy gondolja-e, ahogy gondolta, remélem nem :)
sok boldogságot mégegyszer :)
előző vtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!