Mit gondoltok arról, ha egy épp hogy 15 éves lány 4 hónap járás után veszti el?
Figyelt kérdés
egy házibuliban.2010. máj. 24. 21:45
11/18 anonim válasza:
Sztem ha mind2nek nemm ez volt az első akkor nem nagy gond.de viszont ez egy elég nagy Qva...4hónap után nemis ismerik annyira egymást és ráadásul lehet,h nemis védekeztek..:D
12/18 anonim válasza:
na akkor most mindenkivel közlöm hogy kapják be... én barátnőmmel 3hónap után feküdtem le... ő 14 volt és egyáltalán nem ribi... normális lány... szellemileg is érett. szóval ez rohadtul egyénfüggő
13/18 anonim válasza:
Szerintem itt a legtöbben arra reflektálunk, hogy házibuliban történt az eset. Tudod, legtöbben, főleg lányok első alkalomhoz romantikusabb körülményeket képzelnek.. :)
14/18 anonim válasza:
jah hát... az lehetségesXD ezt a tényezőt eddig nem figyeltem:D hát... erre csak azt mondom hogy ki ahogy érzi... én fiú létemre úgy akartam a dolgot hogy itthon csendben meghitten szal:D kicsit szerintem is érdekes... bár kinek a pap kinek a papné...
15/18 anonim válasza:
mielött mindenki félreértené nem házibuliban történt:)
és igen a barátjával :DD
ismeremöt.
16/18 A kérdező kommentje:
o istenem házibuli szerű volt, amúgymeg nem mindegy, úgyse tudják ki vagy :dd
2010. máj. 28. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!