Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz ha 19 évesen nem csajozok?

Az gáz ha 19 évesen nem csajozok?

Figyelt kérdés

Tudom volt már néhány hasonló kérdés. De ez tényleg ilyen súlyos, hogy még életemben nem volt barátnőm?

Már mindenki ezzel nyaggat, hogy mér nem szedek fel egy csajt. Én jól érzem magam így is nem vagyok bánatos semmi bajom nincsen, majd ha szükségem lesz egy bnőre akkor úgyis találni fogok nehogy már mások mondják meg.

De akkor is idegesítenek, hogy másról nem tudnak beszélni csak a nőkről. Ti mit tennétek a helyembe?

2010. máj. 20. 17:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Amelyik luvnya belédesik azzal úgyse tudsz olyan tapló lenni hogy megutáltasd magad, amelyik meg csak a pofáját húzza mikor meglát annak meg lehozhatod a csillagokat az égről akkor se fog veled kezdeni semmit. Szóval egyszerű a képlet.

Gáz meg az lenne ha pasiznál.

2010. máj. 20. 18:09
 12/25 anonim válasza:
47%

A férfiak 90%-a fosik csak úgy odamenni egy lányhoz(<<felmérés). Én nem :D, de ettől függetlenül szeretek független lenni.

19/f

2010. máj. 20. 20:06
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
gas
2010. máj. 22. 13:08
 14/25 anonim válasza:
17%
Kompenzator??:O
2010. máj. 24. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:

Majd találsz valakit, akit te is nagyon akarsz és akkor elkezdesz csajozni. Az viszont nem biztos, hogy kelleni fogsz neki, az lesz egy nagy csalódás, de ezen át kell esni. Jobb minél korábban belejönni az ismerkedésbe.

A csajozás nem csak akkor űzzük, ha halál szerelmesek vagyunk, jó az gyakorlásnak is, hogy fel legyél készülve amikor egy olyan csaj kerül eléd, akit tényleg akarsz.

Amúgy nem gáz a hozzáállásod, csak ma már nagyon szokatlan.

2010. máj. 24. 18:09
 16/25 anonim ***** válasza:
nem gáz. majd ha oylan lesz ugysi érzed h ez kell v ez nem kell
2010. máj. 24. 18:19
 17/25 Tőkésréce ***** válasza:
ha úgy érzed, nincs szükséged nőre, az összefüggésben van azzal, hogy alacsony a szexuális intenzitásod, hormonok, pszihé meg ilyen dolgok kevésbé diktálják az ösztöneid kielégítését. nincs ebben semmi, én inkább tartom magam szexmániásnak, és nagyon depis vagyok, mikor nincs nő az életemben. te pedig kb fordítva gondolkodsz. az ismerőseim között engem sem tartanak normálisnak, ez a másik véglet, meg kell szokni...
2010. máj. 24. 19:08
 18/25 anonim válasza:
szerintem menj el egy nyugdijas otthonba és ott biztos találsz magadnak!!!!!!!!
2010. máj. 24. 21:24
 19/25 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy gáz lenne... márpersze ha tényleg csak ezért nem csajozol. majd egy nap akkor meglátsz egy lányt és valszinü eljön a nagy szerelem:D vagy mi.. . Am kérdés: az oké, hogy nem kell bnö, de sexuális téren nincsenek igényeid, v vágyaid!?

19/L

2010. máj. 25. 11:04
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

Szexista világban élünk. Ez az elfogadott. Nőzz, kufircolj, stb., más nem is számít. Elcseszett egy nyugati világ ez. :)

Ne idegesítsd magad a beszólásokon, inkább nevess rajtuk.

2010. máj. 25. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!