Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ha csajozok akkor a sikertelenségbe bolondulok bele, ha nem csajozok akkor abba.
Úgy gondolom nem a kinézetem a gond.
A legnagyobb gond, hogy ha még tetszem is a lánynak nem tudom fenntartani a vonzalmat hosszabb ideig.
1 tipp:
Sikeres leszel ha,:
Mielőtt ráhajtanál,figyeld meg hogy tetszhetsz-e neki,ISMERD MEG!!. Nézd sokszor,menj oda beszélgetni(szimpla baráti/ismerkedési gesztus).Ha kedves,és mikor nézed vagy elkapja fejét(zavarba jön),vagy visszanéz rád,stb,Beszélgettetek.Akkor hívd el randira.:)És a lényeg:Nem játszd meg magad!
Ha minden plázap*csára ráhajtasz,persze hogy pofára esel..Nem kell elsietni...:)
Meny el a pszichiátria és ha rájössz hogy valami hasznosat szeretnél csinálni tedd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=FOIUhe-1u_s
jobbulást
Ja,akkor belülre kéne nézni...:) Valószínű a stílusod nem jön be nekik..Lehet hogy helyes vagy,ha a belsőd egy 0.
:)
Ilyen is pont nemrég volt, amit első írt.
Csajt nézem, észreveszi, néz zavarba jön, aztán néz megint....
A napokban koccoltatott.
Nem vagyok elég rosszfiú.
Emelett az önbizalmam is nagyon leromlott az elmúlt hónapokban ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!