Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sir Isaac Newton szűz volt?

Sir Isaac Newton szűz volt?

Figyelt kérdés
Állítólag a haláláig (85 éves koráig) az volt.
2010. máj. 19. 19:04
1 2 3
 11/28 FFDP válasza:
ma 20:21 1 - 2 % - át használja az átlagember, Einstein is csak úgy 10 - et.
2010. máj. 19. 20:34
 12/28 anonim ***** válasza:
ezeknek a számoknak semmi valoságalapja sincs amugy.newton ha ugy nézzük sokkal eredetibb dolgokat fedezett fel, einstein már csak az ö meglátásait általánositotta, de olvass utána.
2010. máj. 19. 20:36
 13/28 FFDP válasza:
Ami azt illeti leszarom :D Gondoltam segítek ha már így belementél, mert én ezt így hallottam, azt még, hogy Einstein "okosabb" lenne, mint Newton szintét nem írtam.
2010. máj. 19. 21:00
 14/28 anonim ***** válasza:
Hát persze, minden idejét lekötötte a fizika tanulmányozása.
2010. máj. 19. 21:58
 15/28 anonim válasza:

A katolikus papok szüzek! Tisztának kell lenniük. Csak akkor nem azok, ha a pappá szentelése előtt házasodott.

15/L

Egyházi suliba járok, ilyet kell tudnunk.:))

2010. máj. 19. 22:02
 16/28 anonim válasza:
100%
akkor ugye azt is tudod hogy a papok pedofilok es kisgyerekeket rontanak meg, sot az apacakkal el se akard kepzelni mifele orgiakat jatszhatnak... nem allitom hogy mind, de tobbsegben vannak...A szex elemi oszton, es ne hidd hogy a papok lemondanak rola, es minel tiltottabb valami annal abszurdabb dolgokra kepesek erte....
2010. máj. 19. 22:13
 17/28 anonim válasza:
100%
A valóság meg amit tanítanak az 2 külön dolog.
2010. máj. 20. 02:01
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem volt szűz, én lefeküdtem vele.
2010. máj. 20. 15:05
 19/28 anonim ***** válasza:
15L tévedésbe vagy a papok csak hivatalosan szűzek, szinte az összesnek van csaja, sőt házas csaja, biztos van akinek nincs, de nem ismerek egy olyat se akinek ne lenne, régen a pápának és a főbb papoknak is gyereki voltak.
2010. máj. 20. 17:48
 20/28 anonim ***** válasza:

a cölibátust már a középkorban is leszatrtrták, persze jó vele dobálózni a 21. században is, ha valaki nem tud nözni, menjen papnak.persze a jóerkölcs támaszt néhány olyan szabály, ami a csufolodo emberkékre vonatkozik, ezeket viszont szeretik eltitkolni, meg elsunnyogni.

protestáns felkezeteknél (református, evangélikus stb) a lelkészeknek (mert "pap" a katolikusoknál használt terminus) van családja!

olvassatok bele pl az Énekek Éneke c. könybe, ami ugyan nem az a szigoruan vett, Istentöl eredeztetett szent Ige, de valamiért csak bekerült a mostani (jópár száz éve) Bibliákba, és a szerelemröl szól, meg a nemiségröl, meg, hogy az nem bün meg nem undi, meg nem fuj, és a vallásos ember is csinálhatja, megkötések nélkül a párjával, MERT AZÉRT VAN!

2010. máj. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!