Sir Isaac Newton szűz volt?
Figyelt kérdés
Állítólag a haláláig (85 éves koráig) az volt.2010. máj. 19. 19:04
1/28 anonim válasza:
Miért olyan nagy dolog ez, ha igaz? Az apácák is szüzek, vagy a papok, nem nagy cucc.:D
2/28 anonim válasza:
De azért utánanéztem, nem találtam semmit, bocsi.:D
3/28 anonim válasza:
tévedés hoyg az apácák szüzek. nem kislánykoruktól lesznek apácák és csak azután nem szabad nemi életet élniük miután már beálltak apácának.
4/28 anonim válasza:
A papok szüzek? XD Érdekes, hogy minden papnak van egy szakácsnője...
Üdv a 72es :D
5/28 anonim válasza:
nemtom, én nem raktam meg, az tuti :)
6/28 anonim válasza:
ha Ő nem tevékenykedik ti nem nagyon kufircolhatnátok ma 10en évesen is orrba-szájba!
7/28 anonim válasza:
Szerintem eleve az áll fizikusnak/matematikusnak akinek nincs nemi élete... :D
8/28 anonim válasza:
és azért áll annak, hogy neked lehessen nemi életed.egyébként nem kell nagyon ronda kockafejekre gondolni, ha tudosokrol van szó, nézd meg mennyi sármos arc van pl a müegyetem szoborparkjában...
9/28 anonim válasza:
A kockafejek nem jutottak el az evolúciós folyamatban addig, hogy szexeljenek.
És a haláláig volt szűz?Utána már nem?:)
10/28 anonim válasza:
mekkora egy fax vagy!
te meg addig nem jutottál el az evolucios folyamatban, hogy az agyad legalább felét kihasználd, de sokat is mondok, a 25%nak már örülhetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!