Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első aktus ELŐTT, vagy...

Az első aktus ELŐTT, vagy UTÁN kell nőgyógyászhoz menni?

Figyelt kérdés
ŐŐ... még mielőtt szidnátok, még nem akarok elveszteni. Csak úgy vagyok vele, hogy ha majd pár év múlva erre is sor kerül, akkor tudjam.
2010. máj. 19. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én előtte voltam. Nem volt semmilyen panaszom csak alkalmassági vizsgához kellettek leletek. Azt nem tudom h utána milyen mert még mindig szűz vagyok. De a szűz lányok vizsgálata minden csak nem kellemes.

Én ha nem muszály és nincs panaszom előtte nem mennék. Utána is csak akkor ha valami konkrét gondom van vagy bogyót akarnék feliratni.

18/L

2010. máj. 19. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj menni. Én pl 4 éve nem vagyok szűz, és még sosem voltam. Ha nincs baj nem kell doki.
2010. máj. 20. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Te egy nagy marhaságot mondtál itt előttem!

Doki akkor is kell ha nincs semmi bajod,mert ha épp AIDS-es vagy,vagy esetleg daganatod van azt sem érzed,csak az orvosi vizsgálat tudja kimutatni!

2010. máj. 20. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha 4 éve szexel akkor lehet tényleg nem ártana elmennie. De mondjuk egy szűz lánynál nem túl nagy az esélye az AIDSnek. Tudom h nem csak szexuálisan terjed de aki aktív szexuális életet él az jobban ki van téve ennek a vírusnak. Szóval én előtte feleslegesnek tartom, persze ha nincs semmi panasza csak akkor.

Én írtam pár hozzászólással ezelőtt h én szüzen mentem el először nőgyógyászhoz mert muszály volt. Lehet h ez hülye dolog de én azóta is arra gondolok h egy totál vadidegen hapsi olt az első aki meztelenül látott. És ez nekem baromi szar érzés. És ott akkor is az volt, pedig marha rendes volt meg látta rajtam h tök ideges vagyok és próbált megnyugtatni h ne aggódjak már annyira. De akkor is képtelen vagyok kiverni a fejemből h ő látott engem először úgy.

2010. máj. 21. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utána célszerűbb, mert a szűz lányok vizsgálata sokkal kellemetlenebb, mint a nem szüzeké. Viszont amint elkezdesz nemi életet élni, célszerű évente elmenni rákszűrésre, és egy általános kivizsgálásra. Ha fogamzásgátlót akarsz felíratni, akkor 3 havonta kell menni, a receptköteles gyógyszer miatt. Mindenesetre a nőgyógyászati vizsgálat sokkal kellemesebb, mint egy elterjedt fertőzés, amivel nem foglalkozik az ember lánya :)
2010. máj. 25. 19:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Az első menstruáció után érdemes először elmenni, utána rendszeresen.
2010. máj. 25. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 évesen jött meg, 10 évesen már rendszeres volt, és max. csak hasi UH-ra mentem, nőgyógyászati vizsgálatra nem. Ha nincs fertőzésed, akkor elég az első aktus után rendszeresíteni a nődokit, de akkor mindenképp.
2010. máj. 25. 19:46
 18/18 anonim válasza:
100%

Én utána mentem.

Tudtam, hogy a szűz lányok vizsgálata kellemetlenebb ezért nem (mertem) elmenni előtte, így gumival védekeztünk, később rendszeresítettem a szűréseket és felírattam a fog.gátlót is.

Szíved joga, de ne csináld azt, hogy évekig húzod a szűréseket.

Védekezni mindenképpen védekezzetek, ezt sose felejtsd el!

2010. máj. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!