Egy fiú hogyan változik meg az első aktus után?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy megváltozik-e:
1. Az életfelfogása?
2. Az, hogy mennyire enged nemi ösztöneinek?
2010. máj. 12. 21:17
2/11 anonim válasza:
az első után mindig csak dugni akar. de komolyan. nemrég vesztettem el a szüzességem. 21 éves vagyok. előtte hülyeségnek gondoltam hogy a férfiak milyen szexmániásak meg a farkukkal gondolkodnak, úgy gondoltam hogy én más vagyok. de nem igaz. ezért lesz a fiúból férfi akkor, amikor elveszti a szüzességét. mert akkor kezd el a farkával gondolkodni. én is azóta a nap minden percében csak kefélnék.
3/11 anonim válasza:
tényleg nagyobb arcuk lesz sajna :S Enyémnél is ezvolt visszahúzódó kisfiú --> egomanó
4/11 anonim válasza:
nekem konkrétan semmi se volt, alapból átlagon feletti 16 éves voltam, utána is az voltam, de hálisten kinőttem belőle
23/k(an)
5/11 anonim válasza:
én ugyanolyan vagyok mint azelőtt..semmivel sem lettem több :) de ez nagyon hosszú történet lenne...
7/11 anonim válasza:
"ezért lesz a fiúból férfi akkor, amikor elveszti a szüzességét. mert akkor kezd el a farkával gondolkodni. én is azóta a nap minden percében csak kefélnék."
Ettől lesz férfi a fiúból? Ezt te se gondolhatod komolyan :D
9/11 anonim válasza:
"ezért lesz a fiúból férfi akkor, amikor elveszti a szüzességét. mert akkor kezd el a farkával gondolkodni. én is azóta a nap minden percében csak kefélnék."
Nane mond! inkább férfiállat!
Én nőként meg úgy gondolom, hogy szex után elgondolkodtam, hogy inkább maradok a masztinál:P
10/11 anonim válasza:
Belemászik a: "Legyet röptibe mert nagyon király kú.ni" érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!