A lányok miért nem tudják egyenlő félként kezelni a szűz vagy tapasztalatlan fiúkat?
mindig azt mondják, hogy milyen jó betanítani egy fiút. én eddig még csak kutyát hallottam betanítani, de embert nem.
ebből is látszik, hogy a lányok nem tudják egyszerűen egyenlő félként kezelni a tapasztalatlanabb vagy szűz fiúkat. lehet hogy ez az egész a tudatalattiból jön, de rendre lehet hallani, olvasni olyan dolgokat ahol "elböffentik" magukat és kiderül mit is gondolnak valójában szerencsétlen párjukról.
Ennek az lehet a magyarázata szerintem, hogy egy nőnek férfi kell, és egy férfinek olyannak kell lennie mint egy alfahímnek (több nősténnyel együtt kellett lennie, hogy a génjeit tovább adja), meg aztán az a tipikus képzelgés, "ha eddig nem kellett senkinek, nekem biztosan kell?"
Már ne is haragudj, de a te privát véleményed nem pszichológiai szakvélemény. Én nem tudom, ki mondta neked, hogy a lányok nem kezelik egyenlő félként a másikat. És a betanítás szón meg nemtom, mit kell kiakadni...ha valamit nem tudsz, arra meg kell, hogy tanítsanak. Ez a lányokra is vonatkozik, te tökéletlen...
Ahelyett, hogy ide írogatsz hülyeségeket, inkább menj, szedj fel egy csajt, és feküdj le vele végre!
Én szerintem nem kell olyan sokat tanulnia egy férfinak. Ha szűz az se baj, mert ha szereti a nőt, akkor úgyis ösztönösen ráéreznek egymásra.
Egy tapasztalt de önző pasi sem garancia a jó szexre.
Úgyhogy inkább legyen szűz vagy kevésbé tapasztalt és figyelmes szerető.
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!