A lányok miért nem tudják egyenlő félként kezelni a szűz vagy tapasztalatlan fiúkat?
mindig azt mondják, hogy milyen jó betanítani egy fiút. én eddig még csak kutyát hallottam betanítani, de embert nem.
ebből is látszik, hogy a lányok nem tudják egyszerűen egyenlő félként kezelni a tapasztalatlanabb vagy szűz fiúkat. lehet hogy ez az egész a tudatalattiból jön, de rendre lehet hallani, olvasni olyan dolgokat ahol "elböffentik" magukat és kiderül mit is gondolnak valójában szerencsétlen párjukról.
Ennek az lehet a magyarázata szerintem, hogy egy nőnek férfi kell, és egy férfinek olyannak kell lennie mint egy alfahímnek (több nősténnyel együtt kellett lennie, hogy a génjeit tovább adja), meg aztán az a tipikus képzelgés, "ha eddig nem kellett senkinek, nekem biztosan kell?"
bocsi most vettem észre hogy meg is válaszoltam a kérdést :)
de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre
Ez nem arról szól, hogy a lányok nem kezelik egyenlő félként a tapasztalatlan/szűz srácokat.
A nők kielégítése sokkal komplexebb feladat, ezért kell egy srácnak "betanulnia" a szexet. És miután szerzett egy kis gyakorlatot, akkor is fontos, hogy egy-egy új lánnyal meglegyen ezen téren is a kommunikáció, mivel a nők nem ISO szabvány alapján készülnek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!