Elegemm van! Az ujját sem érzem és a péniszt sem! Miez?
Figyelt kérdés
érzem hogy ott van de nem jó :(
valaki privibe aki ígyvan írjon
a válaszokat előre köszönöm
2010. máj. 17. 17:36
12/25 anonim válasza:
biztos sokat kezezted magad...a tanácsom, hogy ülj be pár másodpercre egy kád folykéony nitrogénbe, és ugy összemész ott alul, hogy még egy gombostűt is csak nagykalapáccsal tudnak felnyomni neked.
13/25 anonim válasza:
74%-os xDDD akkor csak 1 centit tévedett ,
ui: akkor én meg sem szólalok :P,;) a felsőközépkategóriámmal :PP
14/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok tg ő az első barátom ,nem kicsi neki egyáltalán és igen van csikló orgazmusom egyszerűen annyi hogy érzem hogy ott van de az élvezetet amit ilyenkor érzem nem se magamnak se vele..és a humoraitokat tartsátok meg magatoknak:S
2010. máj. 17. 19:02
16/25 anonim válasza:
szerinted mond neki, hogy próbálja máshogy. beszéld meg vele.
17/25 anonim válasza:
Szia!
Lehet gyenge a hüvelyizmod és azért nem érzed.Csinálj minden nap 10 összehúzást a hüvelyeddel,nem igényel semmi előkészületet,majd 2-3 naponként emeld 3-mal.Meglátod milyen hasznos!Ez komoly és nem vicc,nekem is voltak hasonló gondjaim.Ezzel megoldódott.
18/25 anonim válasza:
Fel kell telepíteni a drivert, akkor fogod csak érezni! Szedd le a hivatalos oldalról az ujj és a pénisz drivert is!
19/25 anonim válasza:
ez gyengusz volt.tudtad, hogy ha xar vicceket mesélsz, az a TERHESSÉG JELE?
20/25 anonim válasza:
kicsi a farka.. meg a pénisze is. :S bocsi de ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!