Elegemm van! Az ujját sem érzem és a péniszt sem! Miez?
Figyelt kérdés
érzem hogy ott van de nem jó :(
valaki privibe aki ígyvan írjon
a válaszokat előre köszönöm
2010. máj. 17. 17:36
2/25 anonim válasza:
ha az enyémet dugnám be, 2 hétig attól élveznél.
20F
4/25 anonim válasza:
74%-os
igen 11 centis. nyugalmi állapotban.
de kíváncsi lennék a tiedre, lehet, hogy a tied 12 centis, kőmereven:)
5/25 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat:(
2010. máj. 17. 17:46
6/25 anonim válasza:
aranyom, erre most mit válaszoljunk?
Nem vagyunk Tihanyik, hogy távgyógyítással meggyógyítsunk...
7/25 anonim válasza:
A saját ujjadat érzed? Vagy a tamponodat?
Szerintem vegyetek vibrátort az én barátnőm nagyon élvezi :) Kezdek féltékeny lenni rájuk ( mámint több is van)
8/25 anonim válasza:
de miért ? nagyon kicsi van neki vagy mi ? szerintem azért nem ettől függ elsősorban.. nem lehet, hgogy szarul csinálja ? vagy én nem tudom.. (nem értek hozzá xD -.-)
9/25 anonim válasza:
próbáld ki pacival, ha azt se érzed keresd fel ciccolinát
10/25 Szesze válasza:
Szerintem próbáld egyedül, hátha belejössz. Nekem így sikerült. Csikló orgazmusod legalább van?
Amúgy fiatalemberek ,nem a MÉRET A LÉNYEG fogjátok már fel. Az ujjaim nem is hosszúak és nem is vastagok, még is olyan jókat élvezek velük.18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!