Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok! Ciki ha egy 26,5 éves...

Csajok! Ciki ha egy 26,5 éves pasi szűz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 22:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

14:11!

Hűha, ennek most örülnöm kéne, vagy inkább kezdjek menekülni??? :-)

2010. máj. 17. 17:07
 32/37 anonim ***** válasza:

Nem ciki, csak nagyon frusztráló.csak vártam az igazit....de csak nem jött, akik nem tetszettek azok nyomultak....aztán meguntam 24 évesen, és egy jó ismerőssel lefeküdtem. Nem volt nagy élmény, de már megnyugodtam. Ja, és még mindig nem találom az igazit...

25.L

2010. máj. 19. 10:35
 33/37 anonim válasza:

NEM NEM és NEM! Akkora hülye téveszme ez az egész "jajj ciki dolog szűznek lenni" téma...ami már odáig fajul h a kis 13-14 éves GYEREKek is lefekszenek egymással, mert manapság ez az elfogadott és ez a "menő". Nem leszel több ha beállsz a sorba csak azért mert a nagy átlag szemében ez az ideális. Találni fogsz egy olyan lányt aki igenis értékeli hogy nem voltál együtt fűvel fával. Legyél különb, mint a többiek. Igen, nehéz dolog az árral szemben úszni, de megéri. DE egyet sose felejts el: ne másoknak akarj megfelelni, hanem saját magadnak!

Kitartás, és remélem sikerül megtalálnod a nagy Őt! :)

2010. máj. 19. 11:28
 34/37 anonim válasza:
Nem mondom, hogy ciki, de azért ideje összeszedni egy rendes lányt! De arra figyelj, hogy milyen benyomást keltesz...mert ha látszik rajtad, hogy még szűz vagy ennyi idősen, akkor nem biztos, hogy sikered lesz. Úgy állj neki a hódításnak, hogy a csaj azt higgye Te vagy az ász..ne mutasd losernek Magad!szerintem..sok sikert!!
2010. jún. 9. 17:02
 35/37 anonim ***** válasza:
Akkor nem, ha nem válsz emiatt dühöngő pszichopatává és nem a női társadalmat kezded azért hibáztatni és ócsárolni, mert így alakult az életed. találkoztam már ilyennel, szabályosan féltem tőle, mert már csapkodni kezdett körülöttem, azt hittem engem is megüt!
2010. jún. 9. 17:20
 36/37 anonim válasza:
Nem ciki. Erény.
2011. jan. 19. 17:41
 37/37 anonim ***** válasza:
A férfiaknak a szüzessége az erénye! A hölgyeknek meg minél több pasit próbáljanak ki:D
2011. jan. 20. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!