Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már egy éve járunk, de még...

Már egy éve járunk, de még nem mertem megmondani. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom most vagyok 14 ő is velem egy idős... már majdnem egy éve együtt vagyunk és eljutottunk odáig, hogy lefeküdjünk... még nem történt meg, de a közeljövőben meg fog. Én már (sajnos) nem vagyok szűz, felelőtlenül odaadtam magam egy 16 éves srácnak, amikor 13 voltam. Elmondjam a mostani barátomnak, hogy már nem vagyok szűz, vagy a biztos béke kedvéért megtartsam magamnak?
2010. máj. 13. 17:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
...a normális válaszokat köszönöm :) azoknak, akik nem bírnak normálisan válaszolni: nem vagyok cigány, eddig ő volt az egyetlen fiú, akivel lefeküdtem, szóval nem vagyok k*urva, ha meg lenne annyi agyad ( nem tom már melyikőtök írta) nem mindenki vérzik az elsőnél...
2010. máj. 14. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Ááá, hagyd! A jó kapcsolat a hazugságon alapul. A tiétek tökéletesen indul.

FS

2010. máj. 14. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csajt, gyerekkori baráti társaságomból, aki szintén mindent tudott a szexről és 13! évesen az anyjával ment a nőgyógyászhoz felíratni a fogamzásgátlót.

Kb. 10-12 év után láttam újra, a teste maradt ugyanolyan fejletlen, vagy még rosszabb lett, az arca egy kiélt negyvenes ribancé.Még nincs 30.

Az életvitelét nem ismerem, rásegíthetett a cigi vagy az ital is, de egy roncs, egy gnóm lett belőle.

Egy ilyen szervezet nem tud egy gyereket sem kihordani.

A szervezet abban a korban nem tolerálja, ha játszanak a hormonokkal...Aki mást mond, az hazudik!

Tartós kapcsolatban pedig a legkényelmesebb fogamzásgátlás a tabletta.

Gondolj a jövődre is, hidd el korai még amit csinálsz.

2010. máj. 15. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal akik lenéznek emiatt. én is 13 voltam amikor elvesztettem a srác 15 de ő már nem volt szűz. Szerintem mondd el neki:) Biztos megérti ha szeret:)
2010. máj. 21. 18:32
 15/15 anonim válasza:
undorito:S én a fiu helyébe otthagynálak amint elmondanád neki ha titkolod nemlesz belöle semmi me szex közbe észreveszi... nem ér rá 16 évesen szeretkezni??!!:(
2010. jún. 22. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!