Már egy éve járunk, de még nem mertem megmondani. Elmondjam neki?
Kedves Kérdező!
Szerintem ne foglalkozz a többiekkel, miszerint ringyó vagy stb ...
Gondolom abba a fiúba bele voltál zúgva ..és hát megtörtént?!
De gondolom nem mindenki fektett le...szóval nem vagy az.
A kérdésed nehéz kérdés, de szerintem mond el neki...
Mondd el neki, semmi értelme nincsen titkolózni.
A kérdező nem becsmérelést kért, hanem véleményt, tartsuk magunkat ehhez, szerintem már ő is megbánta.
Egy év sok idő, szerintem megérti majd, ha nem, akkor tudni fogod, hogy nem szeret eléggé. Ha szeret, megérti.
Szerintem, bár én nem voltam ilyen helyzetben, nem is leszek.
"... már bocs, de amikor én 13 évesen elvesztettem, akkor már szinte mindent tudtam erről az egészről... jobb, mint ha valaki 17 és az elsőnél még azt se tudja, mit hova kell dugni..."
Fúvazze ezen nagyot röhögtem! :-)
Szted nem lesz feltűnő hogy nem vérzel?
Egy beképzelt hülye kis p*csa vagy. Lehet hogy nem r*banc. De hülye. Ilyet hogy lehet mondani?
Értem én hogy előbb értek nemileg de mindennek megvan a maga ideje. Azon fogok röhögni amikor 20 évesen leülsz a wcre és összeh*gyozod a bokád mert annyira megereszkedett a h*velyizomzatod.
Ha ennyi embernek ez a véleménye kicsit gondold át a magadról alkotott értékrendedet a fórumhozzászólások alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!