Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal már elég rég óta...

A barátommal már elég rég óta járunk, szeretnék lefeküdni vele, de először a pettingnél kéne tartani. Neki nem az első lesz, hogyan álljak neki a pettingenek (mit csináljak)?

Figyelt kérdés
ő kezdeményezett már,de nem igazán tudtam mit csináljak!
2008. okt. 12. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, neki nem az első lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az első lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tőled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.
2008. okt. 12. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálunk is a helyzet, de abarátom mondta, hogy ő tudja, hogy nekem először kell petting, hogy ráhangolódjak, nem erőlteti a behatolást, meg neki is jobb így, hogy nem lesz görcs a szűzoltás előtt..

Szóval nálunk úgy volt, hogy eleinte én sem tudtam mit kezdeni vele, max póló alá nyúlt be, aztán lekerült a melltartó, én csak a lábát meg a mellkasát simogattam, ő volt az aki a lényegre vezette a kezem, miután már ő is a nadrágomban matatott.

Mi elég sokat pettingeltünk mielőtt megtörtént volna az első, és egyre bátrabb lettem, miután iráyított, rövid idő múlva már én támadtam le.. szóval első 1-2 alkalommal hagyd hogy irányítson persze annyira amennyire neked is jó. aztán nagyon bele fogsz jönni..

2008. okt. 12. 21:03
 3/4 anonim válasza:
100%
Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Hol is? Csukló, kar. nyak, mellbimbó, has, combok belső oldala és mindenhol, ahol neki kellemes.
2008. okt. 13. 05:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz! És fogadd meg a tanácsait, ő mindenkinél jobban tudja, mi kell neki. :)
2008. okt. 13. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!