Hány évesen ismerted meg az önkielégítés örömét?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 19:14
11/19 anonim válasza:
a legelső amire emlékszem az oviban volt, és csak azért maradt meg, mert altatáskor észrevette az óvónéni, és leszidott érte. a csiklómat piszkáltam(csak akkor még nem tudtam, hogy úgy hívják) azóta is rendszeresen elérem az orgazmust így, és emlékszem, hogy gyerekkoromban is ugyanezt az érzést éreztem
12/19 anonim válasza:
Óvodában kezdtem, és már akkor sikerült elérnem a csúcsra. Azóta is mindig sikerül. Ezt nem lehet elég korán elkezdeni:D 18L
13/19 anonim válasza:
Most lehet, hogy ez szörnyen fog hangzani, de az első ovi nagycsoportban történt. Fészkelődtem a délutáni alvás során, és jó volt. Persze, akkor még nem tudtam, miért, meg mi történt, mi ez, és amikor később rájöttem - évekkel később -, nagyon szégyelltem a dolgot. Most is van ilyen szégyenérzetem, holott teljesen véletlen volt a dolog.
14/19 anonim válasza:
12 évesen akor még megvolt az őreg brumi és azon gyakoroltam hehe!de komoly! meg volt egy mikulásom aki ha berektad neki az mondta:hoho ,hoho!hihi!
15/19 anonim válasza:
11 éves voltam, és nekem is sikerült a csiklóorgazmus. Szerintem mondjuk ez nem nagy szó.
19/19 anonim válasza:
én 12 éves koromban kezdtem és még mindig csinálom.1 nap kb 3 szor.. 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!