Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz vagyok, önkielégítés...

Még szűz vagyok, önkielégítés után fáj. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, még szűz..Önkielégítés után fáj odalennt..A tampont sem tudom rendesen felhelyezni..

Lehet hogy túl szűk.. Vagy csak szimplán valamit rosszul csinálok ? Segítsetek..

2009. okt. 28. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
ne ujjazd magad, felesleges. a csiklódat izgasd. sokkal jobbat lehet élvezni.
2009. okt. 28. 17:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Az igaz. Úgy szoktam, de úgy gondoltam, hogy a tamponhoz is tágítani kell, meg ha eljön az első alkalom..:))
2009. okt. 28. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

a tampon sem tágít, csak hozzászoktat ahhoz h vmi könnyebben belédmenjen, és nelegyen annyira idegen érzés ha van benned vmi. érted ?:D

a tamponnal próbálkozz, a minivel. a legfőbb szempont h találd meg azt a pózt, amikor lazán vannak a hüvelyizmaid, és nem feszítesz rá. a nemtudom felhelyezni a tampont, és fáj a behatolás, az 90%ban annak a következménye h a lány akaratlanul is ráfeszít az izmaira mert nincsen hozzászokva ahhoz h vmi bemegy oda.

2009. okt. 28. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
van pasid:?
2009. okt. 28. 18:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti..

hát ez az..

Hogy a tampon se megy fel.. Annyira szűk.. ((:

2009. okt. 28. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
seegítsek tágítani?
2009. okt. 28. 18:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem szűk az, csak összeszorítod az izmaid. találd meg a megfelelő pózt.
2009. okt. 28. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem se ment fel a tampon amig szűz voltam,csak miután megvolt az első...szerintem ne erőltesd.
2009. dec. 4. 19:17
 9/12 anonim válasza:
sztem nem tudsz elegge ellazulni es azert faj...jah es a tamponnal ne probalkozz mert ha nagyon erolteted a dolgot fel is sertheted a szuzhartyadat majd csak akkor hasznald ha tul vagy a dolgon...
2009. dec. 5. 13:56
 10/12 anonim válasza:

A tampon az erősen nedvszívó, így amikor dugod fel, leszárítja a hüvely falát, (nyálkahártyáját) és tapad. Ha gyorsan nyomod ezért fáj. Vigyázz csak lassan. Éppen ezért nem jó a tampon. Egészségtelen. Persze megoszlanak a vélemények az orvosok között. Tudom kényelmes lehet bár én fiú vagyok, de inkább óriási betéteket kellene hordani a nőknek, kevesebb lenne a hüvelyi fertőzés, mert a kidörzsölt nyálkahártyán hamarabb megtapad a kórokozó. Pl: hiába mosol kezet, a köröm alatt mindíg marad.

Fontos, hogy használj bőségesen sikosítót. Vazelin, de még a teavaj vagy margarin is megfelelő.

2009. dec. 5. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!