Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha annyira el vagyok lazulva...

Ha annyira el vagyok lazulva petting közben h 4 ujja is befér (persze gondolom nem tövig) akkor valószinű h nem lesznek gondok azzal h nem fog "beférni" a pénisze?

Figyelt kérdés
Sok kérdésben olvasom azt h nagyon szűkek,és hogy nem fér be.Lehet h csak a petting során lazulok el ennyire és majd aktus közben nem lesz ilyen egyszerű?
2008. okt. 8. 22:09
 1/5 anonim válasza:
83%
Szerintem ez valóban csak ellazultság kérdése. Ha nem görcsölsz és a párodra figyelsz minden simán fog menni.
2008. okt. 8. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

MEGLÄTOD JO LESZ HA IGY ELTUDSZ LAZULNI AKKOR SEMMI BAJ NEM LESZ SOKAN IRIGYELNÉNEK IS EZÉRT

UGYHOGY NEM FOG FÄJNI NEKED A BEHATOLÄS

SZTEM TUTI BIZTOS

2008. okt. 8. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Látod, ilyeneken agyalsz. Hagyd a fenébe az agyad, amikor az ágyban vagy, ott a gondolkodás csak káros :P
2008. okt. 9. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne férne be? Próbáljátok ki :)
2008. okt. 9. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves szűz lányok! Ne görcsöljetek. Jó, persze, nem mindegy, hogy az akivel először együtt vagytok milyen méretekkel rendelkezik, de ha átlagos és el tudsz lazulni semmi baj nem lesz. Nem fog fájni :)
2008. okt. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!