Mit gondoltok a szüzességről? Mikor ideális elveszteni? és mi van azokkal akik még 18 évesen is szüzek? Pl én :s
Én is 18L vagyok, és szűz.
Az az ideális amikor neked az, ne a mások véleményére hallgass! Ha maj érzed, és szeretnéd nagyon, és elég érett leszel rá, csal akkor tedd meg, és szerintem jól gondold meg, hogy kivel. :)
Nem szeretem az ilyen kérdéseket... Nincs ennek se felső se alsó határa, mindenki csinálja akkor, amikor akarja és ne kösse a másik orrára.
Ha Freud tudná, hogy ide jutott a szexuális forradalom, amit indított, forogna a sírjában...
Szerintem azért az nem igaz,hogy mindenki csinálja akkor amikor úgy érzi,hány 11-12 éves gyerek érez már nemivágyat.Szerintem általánosikolásoknál igen is korai,ha valaki igazán szeret akkot úgy is tud várni egy kis időt még.
De szerintem is 16-től és kinek hogy jön össze,egyébként sok 20 év fölött lévő szűz lány és fiú is van ám,csak tényleg nem reklámozzák,mert sokan azt hiszik az a menő ha már 13-14 évesen végig ment rajtuk valaki.
Szerintem örülj neki és majd úgy is eljön az igazi,nekem sokkal jobb a véleményem azokról,akik vártak vele,és nem siették el.Csak a sex miatt,kiváncsiság miatt,illetve a szűzesség elvesztése miatt v. tiniszerelemért nem érdelemes oda adni,érzelmek kellenek.És az igaz érzelemek tudnak várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!