Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok a szüzességről?...

Mit gondoltok a szüzességről? Mikor ideális elveszteni? és mi van azokkal akik még 18 évesen is szüzek? Pl én :s

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Légy rá büszek,szerintem a legalsó határ,a 16,de még jobb ha inkább 17.Annak add majd akit igazán szeretsz,örülök,hogy vannak ilyen lányok is,nemcsak a sok kikapos és még buta fejűkkel ezzel akarnak nadzolni.
2010. máj. 4. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is 18L vagyok, és szűz.

Az az ideális amikor neked az, ne a mások véleményére hallgass! Ha maj érzed, és szeretnéd nagyon, és elég érett leszel rá, csal akkor tedd meg, és szerintem jól gondold meg, hogy kivel. :)

2010. máj. 4. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ilyen kérdéseket... Nincs ennek se felső se alsó határa, mindenki csinálja akkor, amikor akarja és ne kösse a másik orrára.

Ha Freud tudná, hogy ide jutott a szexuális forradalom, amit indított, forogna a sírjában...

2010. máj. 4. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ritkaság az, hogy egy 18 éves szűz, csak általában ezt nem szokták reklámozni, vagy letagadják. A társadalom nyomást gyakorol a fiatalokra, hogy minnél hamarabb kezdjék meg a nemi életüket, csak, hogy elmondhassák magukról, hogy ők már nem szüzek. Mivel nem vagyunk egyformák, vannak akiknek szerelem kell ahhoz, hogy lefeküdjenek mással, vannak félénkebbek, de vannak olyanok is, akiket hajt a vérük és fűvel fával elmennek 14 éves koruktól. Nem lehet senkit megbélyegezni azért, hogy milyen a temperamentuma. Előbb, vagy utóbb mindenki átesik rajta.
2010. máj. 4. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
en is az igazit varom :)) 21F.... csak sajnos nem nagyon igyeksik ekjojon mar vegre :(
2010. máj. 5. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azért az nem igaz,hogy mindenki csinálja akkor amikor úgy érzi,hány 11-12 éves gyerek érez már nemivágyat.Szerintem általánosikolásoknál igen is korai,ha valaki igazán szeret akkot úgy is tud várni egy kis időt még.

De szerintem is 16-től és kinek hogy jön össze,egyébként sok 20 év fölött lévő szűz lány és fiú is van ám,csak tényleg nem reklámozzák,mert sokan azt hiszik az a menő ha már 13-14 évesen végig ment rajtuk valaki.

Szerintem örülj neki és majd úgy is eljön az igazi,nekem sokkal jobb a véleményem azokról,akik vártak vele,és nem siették el.Csak a sex miatt,kiváncsiság miatt,illetve a szűzesség elvesztése miatt v. tiniszerelemért nem érdelemes oda adni,érzelmek kellenek.És az igaz érzelemek tudnak várni.

2010. máj. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!