Gáz ha az első együttlétünk előtt nem borotválom le a nemi szervem?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és a fiú már tapasztaltabb és ő már nem szűz.Ciki ha nem borotválom le magam?Vagy nem fogja zavarni?2010. máj. 1. 20:34
11/17 anonim válasza:
szerintem a lyuk környékén próbáld meg teljesen meg a nagy ajaknál is, kicsit nehéz lesz elsőre.. Meg a bikinivonalat ugyebár, és ha 4x-5x átmész borotvával az egészen finoman, akkor csak ritkulni fog és nem fog kipattogzani.
12/17 anonim válasza:
Én tuti nem feküdnék le veled legalább ennyire legyél igényes ba+
13/17 anonim válasza:
Mondjuk tök érdekes, hogy szűz létedre úgy akarsz lefeküdni vele, hogy még nem is látott téged meztelenül. De hát Te tudod.
14/17 anonim válasza:
Szerintem szedd le...Az a legtöbb fiúnak tetszik. Jobb mint a dzsungel.
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg jobb ha úgy is lát, és nem egyből csupasz puncival kap meg, mert akkor onnantól kezdve mindig azt várná el, szokja csak meg így is, nem minden papsajt.
16/17 anonim válasza:
Ezt a pároddal beszéld meg, de a legtöbb srácnak nem jön be(:
17/17 Sikoltó válasza:
Fényképezd le a szőrt, tedd fel puruttyára, a kommentek alapján megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!