CSAJOK örülnétek ha a pasitoknak ti vennétek el a szüzességét?
Figyelt kérdés
És lehetséges az hogy szűzként is lehet olyan jó mint aki már átesett ezen, és van már tapasztalata? pl.: utánnaolvasgat a dolgoknak meg hasonlók2010. máj. 1. 20:00
11/23 anonim válasza:
én élvezem,ha irányíthatok,szóval igen ;)
12/23 anonim válasza:
utánaolvasgatásból semmit sem fog "javulni"
felejtsd el,inkább szerezzél tapasztalatot!és ne a szextanácsokat nézegesd a neten,hanem szerezzél magadnak egy szép barátnőt,akivel el szeretnéd veszteni:D
13/23 anonim 

válasza:

igen, a fiúknak az erényük a szüzességük!
14/23 anonim 

válasza:

Nekem két pasim is szűz volt. Az egyik 18 a másik 22 éves volt. Nekem nem okozott gondot, örültem, mert ilyenkor nagyon megpróbálnak odafigyelni a partnerre, bizonyítani akarnak.
15/23 anonim válasza:
Az én barátom szűz volt mikor először voltunk együtt, és ő 50 percig bírta. Amúgy, ha kicsit kényelmetlenebb a helyzet, például autóban, akkor tovább fogod bírni;). Ez nem vicc, ez jó megoldás. Már tapasztaltam párszor....
17/23 anonim 

válasza:

20:21-es
mit értesz az alatt h katasztrofa volt?
amugy én örülnék ha egy szüz fiuval lenne nekem az elsö:)
15L
18/23 anonim válasza:
én úgy voltam h 16 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességemet egy olyan csajjal aki 18 volt és már nem volt szűz ... és én kb. 40percig bírtam :) sztem az annyira nem rossz :)
19/23 anonim 

válasza:

Én nem feküdnék le egy szűz fiúval, nekem fontos hogy a pasi gyakorlott legyen.
20/23 anonim 

válasza:

Hát, az idő nem feltétlen jelent sokat szerintem, mert ha 5 órán át tolod a csajt, és nem ment el az elején, könnyen lehet, hogy a súrlódástól úgy leamortizálódik, hogy nem is fog már menni, csak fájdalom az egész. Ilyenkor csak kínzod szegényt. De nem kell ehhez 5 óra. Eddig 1,5 óra volt a max, amit az aktuális pasim bennem töltött, már attól is feldagadt utána a bejárat:D Ő nagyon büszke volt a teljesítményére (ez volt neki a 2. alkalom, de elsőre se 10 másodperces volt, de ennyire nem hardcore.) Fél óra sztem is bőven elég:P A választ a kérdésre adva pedig: velem vesztette el a szüzességét, és semmi gáz nem volt ebből , ő volt a domináns fél így is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!