Első orális szex. Mit tegyek?
16éves vagyok, még szűz. A barátom már tapasztaltabb, és lassan közeleg az első... Nagyon izgulok, honnan fogom tudni, hogy mit csináljak? Segítsetek!
Pl: mit csináljak nyalás közben? simogassam? vagy csak élvezzem?
vagy szopáskor milyen technikával tudom elkerülni, hogy a fogamhoz érjen? (hátsó fogakra gondolok)
A barátom tényleg nagyon megértő, és segít oldódni, de adjatok még pár plusz tippet légyszi!
Köszi 16/L
Most mosolyognom kellett, mert eszembe jutott, én is milyen félős voltam az elején:)
Lényeg, hogy amit csinálsz, szeretetből tedd és ne muszájból. Amikor ő kényeztet orálisan, dőlj hátra és élvezd! Biztosan jól esik neki, ha közben a fejét simogatod.
Mielőtt elkezdenéd kényeztetni őt ott lenn, puszild végig a hasát:)
Szia!
Én is kb így paráztam az elős előtt! :)
Egy tipp, hogy ne fogazz: az én párom azt szereti, ha úgy csinálom, hogy csak az ajkaimmal érek hozzá. Tulajdonképpen "csinálsz" egy vákumot és úgy szívod, stb. Én ezt úgy szoktam, hogy kicsit befelé fordítom az ajkaimat és megfeszítem őket. A hatás sosem marad el!
Próbáld ki, úgy, hogy pl beveszed két ujjadat a szádba és úgy csinálod.
Sok sikert és no para!
Ui.: A nyalásnál feküdj hanyatt, esetleg emeld kicsit a csípődet vagy ami kényelmes és ÉLVEZD!!!!!!!!!!!!
én is ebbe a helyzetben vagyok majdnem :) :O
16/L
Semmi olyat ne csinálj amit nem élvezetből csinálsz. Legyél felszabadult és élvezd amit csinálsz. Sok felnőtt nő is csak azért csinálja mert ezzel akar örömet okozni a párjának. A fogazást meg te magad is észre fogod venni hiszen érzed mit csinálsz, szóval nem kell ezt túlragozni.
A lakásban ne legyen nagyon hideg mert a vacogás elronthatja az első orális élményt :-))
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!