Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első orális szex. Mit tegyek?

Első orális szex. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16éves vagyok, még szűz. A barátom már tapasztaltabb, és lassan közeleg az első... Nagyon izgulok, honnan fogom tudni, hogy mit csináljak? Segítsetek!

Pl: mit csináljak nyalás közben? simogassam? vagy csak élvezzem?

vagy szopáskor milyen technikával tudom elkerülni, hogy a fogamhoz érjen? (hátsó fogakra gondolok)

A barátom tényleg nagyon megértő, és segít oldódni, de adjatok még pár plusz tippet légyszi!

Köszi 16/L

2010. máj. 1. 16:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hm. Hát ezt így nem lehet megmondani. A legtisztább ha te magad rákérdezel a barátodnál mit-hogyan csinálj, mit szeret ő. Ha mondjuk ő nyal téged, tudod simogatni a fejét, az arcát. De azért próbáld meg élvezni is. Lazulás kérdése az egész. Ne legyél görcsös.
2010. máj. 1. 16:13
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nyaláskor az a legjobb teendő, ha élvezed. Ha élvezed, akkor a barátod értékelni fogja. Gondolok itt arra, hogy mozog a csípőd.. stb.

A szopás az összetettebb. Én szeretem ha nyalogatják a golyóimat, ha nem csak monoton módon csak rábuknak a farkamra. :)

2010. máj. 1. 16:16
 3/16 anonim válasza:
100%
sztem első alkalommal úgyis le fogod fogazni, szóval ne parázz.lazulj rá,próbálgasd,figyeld mi jön be.ja,és a legfontosabb. élvezd. de tényleg,adj ki hangod,dicsérd,nyögdécselj. ilyesmi.
2010. máj. 1. 16:18
 4/16 anonim válasza:
100%
A szopást meg lehet tanulni. hogy biztosra menj, és úgy érzed kicsit kínos ilyenre rákérdezni, vegyél egy banánt és próbáld meg azzal. Azon látszik a fognyomod ha hozzáér és az még nem fáj senkinek. A lényeg hogy ne egyből bukj rá a rudira, hanem húzd egy kicsit az agyát és utána finoman kezd el szopni érzéssel, mintha egy igen drága dolog lenne a kezedbe (persze fogjad is!!!). Aztán lehet "vadulni"! Hajrá!! Óhh és szexfilmekből lehet sokat tanulni! Lényeg hogy szeressed csinálni mert ha nem az érezhető lesz!
2010. máj. 1. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:

A barátod azért fogja csinálni, hogy neked okozzon örömet. Ezt ugye nem akarod elrontani azzal hogy végig görcsölve fogod viselni, hogy vajon mit is kéne tennem!

Engedd el magad és lazíts!! Ennyi!

A szopást pedig bő nyállal és szűk szájjal kell csinálni! Nyelvel nyalogatva, és kézzel rásegítve! Úgysem fog elsőre jól menni, sőt még nagyon sok alkalom kell hogy jól menjen!

2010. máj. 1. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, és hülyeség, hogy lehet vadulni! Az egy nagyon érzékeny testrész és finoman kell vele bánni! Nem bírja az éles szúrós, és durva dolgokat!
2010. máj. 1. 17:29
 7/16 anonim válasza:

Nem tudom mért írja mindenki hogy úgyis fogazni fogsz, ez hülyeség. Kis odafigyeléssel nem lesz ezzel gond! Nyisd szép nagyra a szádat és figyelj hogy bő nyállal csináld.

Nem kell izgulni, azért ez nem egy agymunka. :D

2010. máj. 1. 17:39
 8/16 anonim válasza:

Ha ő kényeztet téged, csak hagyd nyugodtan, nem kell semmit tenned - azon kívül, hogy tudatod vele, nagyon jó érzés, amit csinál. Az én tapasztalataim szerint is ez számít a fiúnak. :) (Van, hogy szimplán el sem érnéd semmijét, ilyenek miatt ne aggódj.) Ha néha megsimítod, persze jól fog esni neki, de ha csak utána "kárpótolod", az is jó. :)

Amennyire normális esetben a hátsó fogaidhoz ér, szerintem nem fáj neki. Erről fiúk persze többet tudnak, de az én párom még sosem mondta, hogy fájna, és nem azért, mert nem meri megmondani, ha valami rossz.

Elsőre ne aggódj, ha nem te leszel a szexistennő; az is nagyon sokat jelent, hogy megpróbálsz örömet okozni neki. Ha sikerül elérned vele, az szuper, de elsőre én sem voltam annyira ügyes, most pedig gond nélkül megy, sőt. ;)

Kérdezd nyugodtan, hogy jó érzés-e, amit csinálsz, annyi időre azért meg szabad állni néha. Addig vedd kézbe, derítsd ki, az tetszik-e neki. (Valószínűleg tetszeni fog. ;))

Hajrá! :)

17/L

2010. máj. 1. 22:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi.köszi.köszi :) vmi hasznos tippetek van még?
2010. máj. 1. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Lenne de hosszú lenne leírni, és mindenkinél eltér hogy mit szeret, ugyanúgy mint a kaják esetében. A szomszéd gyerek sem ugyanazokat az ételeket szereti mint te, de pl a fagyit mindketten szeretitek. :)
2010. máj. 1. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!