Szerintetetk mennyi az eselye hogy talalok egy szuz lanyt? (18-22ev kozott)
Figyelt kérdés
21f vagyok es meg nem volt se csok se semmi es rengeteg kosarat is kaptam meg kicsit felenk is vagyok ezert nagyon szeretnem ha talanek egy olyat kb 18-21 kozott ..2010. máj. 1. 00:15
1/30 anonim válasza:
miért? Egy tapasztaltabb csajszival szerintem jobban járnál...
2/30 anonim válasza:
itt gyakorikérdéseken rengeteg ilyen csaj van
3/30 anonim válasza:
van rá esélyed
keress olyat aki hozzád hasonló személyiségű, ő valószínűleg szűz
de ha szerelmes leszel, nem fog érdekelni hogy az illető szűz-e vagy sem :)
17/L
4/30 anonim válasza:
már találtál is.
de amúgy aki ennyi idősen szűz, az már csak vagy csúnya lehet, vagy pedig rengeteg fiú nem volt neki elég jó ahhoz hogy az első legyen, és ha azok a fiúk nem voltak jók, akkor te aki rengeteg kosarat kaptál aligha leszel jó. tehát vagy kell egy ronda csaj vagy egy szűzk.rva akit úgy sem te fogsz nemszűzzé tenni.
6/30 anonim válasza:
Én is 18 évesen vesztettem el a szüzességemet, úgyhogy egyáltalán nem lehetetlen hogy találsz ilyen lányt. Most 20 vagyok, és sztem van egy-két évfolyam társam is aki még szűz.
7/30 A kérdező kommentje:
komoly :D es ez magyarorszagon vagy erdelyben van ?
2010. máj. 1. 09:50
8/30 A kérdező kommentje:
es efolyam tars vagy tarsno :)..... bocsi hogy itt irok d nem akaok privat mailele terhelni h nem a muszaj (amugy ha nem nekem lehet masnak hasznos info ) (jo lenne varost is tudni :D )
2010. máj. 1. 09:52
9/30 anonim válasza:
Semennyi.
Mindenki k*rva. Ez az igazság.
10/30 anonim válasza:
én 19 voltam, amikor összejött a dolog, és nem vagyok csúnya, csak gátlásos kamasz voltam
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!