Tippek? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
a barátommal már nagyon a szex a téma érzem hogy szeret teljes szívéből én is őt és nem is az hogy erőltetné mert tudom úgy szeret ahogy vagyok de én még szűz vagyok ő már nem és tudom hogy elfogad úgy ahogy vagyok de mégis szeretnék neki örömet okozni csak mégis hogyan?tudom nem leszek elsőnél egy szexistennő de mégis szeretném ha még ez egy plusz dolog lenne amit szerethet bennem.tanácsok/tippek?2010. ápr. 28. 17:23
11/17 A kérdező kommentje:
ja értem szóval nekem nagy a pofám én megyek oda mindenkihez és kötök bele a helyesírásába..érdekes.:D
2010. ápr. 29. 16:40
12/17 anonim válasza:
jaa, 22:50 :D
Bakker ha még a korodat is oda írtad volna, talán jobb lenne :D Te most vagy alul iskolázott vagy, vagy kicsi. Kérdezd meg anyukádtól, ha ennyire érdekel :)
13/17 anonim válasza:
Bizony a pettingnek nem szabadna kimaradni a kamaszok szexuális életéből... szerintem ebben a témakörben találsz sok olvasnivalót a neten, de a legjobb, ha a párodat kérdezed meg, mi esne jól neki. Gondolom az orális szexre tuti vevő lesz, de azt csak akkor csináld, ha nem undorodsz tőle. Hagyd hogy ő is kényeztessen téged, úgyis ő lesz a legjobb tanítómestered. A sok kötekedővel meg ne törődj, úgyis magukat minősítik azzal, ha csak beszólogatni tudnak egy ilyen oldalon,és értelmes tanácsot nem képesek adni.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm.a tanácsokat megfogadom.minden téren.:)
2010. máj. 5. 14:26
15/17 anonim válasza:
Szia! A kötekedő barmokkal ne törődj, a kérdést lehet értelmezni, nincs azzal semmi probléma.
Ne görcsölj azon, hogy majd mit hogyan kell csinálnod, úgyis jön magától. De orálisan csak akkor elégítsd ki a barátodat, ha Te nem undorodsz tőle. Csak az Ő kedvéért ne tedd, mert észreveszi hogy ez neked nem okoz örömöt.
De akár egy szexis fehérneművel is feldobhatod, de ami a legfontosabb, hogy csak add magadat, és ne görcsölj! Sok sikert! Remélem minden rendben lesz! (Ö_ö)+(o_O)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Remélem összejön, már nagyon várom.:)
2010. máj. 6. 13:50
17/17 anonim válasza:
szerintem jófej vagy:D oszd ki a tajparasztokat akiknek azér nagy a pici szájuk mert a témához nem értenek, de beleszólniuk muszáj:) (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!