16 éves vagyok, és szűz. A barátommal(18) fél éve vagyunk együtt. Még az elején megbeszéltük, hogy nem akar semmit sem elsietni, nem akarja, hogy azt higgyem, hogy csak a szexre kellek neki. Épp ezért azt mondta, hogy ha készen állok rá kezdeményezzek.
A kérdésem az lenne, hogy milyen formában kezdeményezzek ? Kielégítsem orálisan is ? Ha igen neki milyen technikával lenne a legjobb?
Előre is köszönöm!
2011. ápr. 8. 13:34
1/6 anonim válasza:
Add önmagad! Ha folyton azt figyeled mit is kell csinálnod, meg hogy neki jó-e azzal szerintem magadnak ártasz. Mindig annyit amennyi neked is jólesik. Utána meg lehet beszélni, hogy máskor esetleg mit hogyan.
2011. ápr. 8. 13:41
2/6 anonim válasza:
Ha szűz vagy eszedbe ne jusson az orális szex!Szerintem nem ezzel kell kezdeni.Teljesen elrontanád az egészet főleg a te élményed lenne rossz.Hogyan kezdeményezz?Film nézés közben csókolgasd a nyakát egyből rájön mit szeretnél.De ha rögtön nekiesel szipi-szopizni szerintem elmegy a varázsa az első együttlétnek.Mikor már kellően ismeritek egymást akkor mehet az orál szex addig ne!
2011. ápr. 8. 19:37
3/6 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mer' azt szeretem xD Amúgy, szerintem egyszerűen csak szólj neki hogy felőled oké a dolog :)
2011. ápr. 10. 11:01
4/6 anonim válasza:
Ha romantikussá is akarod egyben tenni, hívd meg egyik hétvégén magadhoz egy vacsira, lehet az egy pizza is, vagy te is csinálhatsz valamit ha ügyes vagy a konyhában. Utána beülnék vele egy filmet nézni, s közben odasúgnám a film felénél, hogy szeretném, ha itt aludnál nálam...
Egyből veszi az adást, főleg ha közben a nyakát puszilgatod, fülcimpáját finoman harapdálod, simized a combját... :)
Jó ötlet?
2011. ápr. 10. 17:22
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, az utolsó válaszolónak pedig igen, jó ötlet :)
2011. ápr. 10. 20:35
6/6 anonim válasza:
Azért szerintem mond meg előbb, hogy mit akarsz. Mert ha nem adsz időt, hogy előre tervezzen rosszul érezheti magát s parázni fog, s elrontja. Csak egy smst. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!