Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még?

Figyelt kérdés
Fontos nekem, hogy egy lány szűz legyen még előtte. Hogyan tudom megállapítani. Milyen külső jegyei vannak, netán másképp viselkedik? Megkérdezni nem jó, mert talán letagadja, hogy volt előttem is férfival..
2010. ápr. 27. 01:10
1 2
 11/17 prado09 válasza:
14%
neked nemis mindegy? Lyuk ta lyuk
2010. ápr. 27. 18:44
 12/17 anonim válasza:

Miért fontos neked,hogy szűz-e a csaj,vagy nem?! Ha megismerkedsz vele és beleszeretsz,teljesen mindegy lesz...

Amúgy nem hinném,hogy külső jelekből meg lehet állapítani.Vagy te direkt egy szűz lányt akarsz keresni csak azért,hogy te legyél az,aki elveheti neki?!Vagy egyszerűn csak "tiszta",érintetlen leányzót keresel? :D Azt is lehet nagyon szeretni,aki már volt előtted pasival XD Kárt nem tesznek benne,csak bele... :D

2010. ápr. 27. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Te is szűz pasi vagy?
2010. máj. 4. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
latom masok is vannak olyanok mint en :)......eddig ketsszer probaltam meg kerdezni az egyik meg haragudott a masik megmondta hogy igen ....de sajnos ez kesobb kibekult a a volt baratjaval es nehany nappal kesobb onkent beszamolt hogy mar nem :(( (kilso jegy csak annyi hogy mindenniket szigoru szulok neveltek, agyi ertelemben nagyon erettek , kulturaltak : )
2010. máj. 7. 00:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, ekkora hülyeséget... Aki szűz, az kultúrált, pfff. És ahogy nem szűz, már nem is kultúrált? No meg ismerek én olyan csajokat, akik 25 évesen is szüzek, mert olyan igénytelenek, csúnyák és buták, hogy senki nem tenné be nekik.

Hogy a jó életbe függene már össze a szüzesség a kultúráltsággal????

2010. máj. 7. 00:10
 16/17 anonim ***** válasza:

hehe ez vicces :D akkor nem vagyok kulturált:((( de rossz!!! :D

am. meg simán észre veszed.. hamegkérded tőle és letgadja, h már nem az.. de mikor már oda kerül a sor, h behatolsz akkor úgyis észreveszed. szteM:D

2010. máj. 22. 22:11
 17/17 anonim válasza:
hat en ugy vettem eszre a lanyoknal ameik meg szuz egy kicsit viszahuzodotabb szegyelosebb ameik meg mar nem szuz inkabb maszik radfele
2013. aug. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!