Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még?

Figyelt kérdés
Fontos nekem, hogy egy lány szűz legyen még előtte. Hogyan tudom megállapítani. Milyen külső jegyei vannak, netán másképp viselkedik? Megkérdezni nem jó, mert talán letagadja, hogy volt előttem is férfival..
2010. ápr. 27. 01:10
1 2
 1/17 anonim válasza:
26%
Megszagolod a csúnyáját.
2010. ápr. 27. 01:13
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
A nem szűz csajok általában sokkal nagyképűbbek. Ha behatolsz, akkor meg nem véreznek.
2010. ápr. 27. 01:14
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondolod komolyan!
2010. ápr. 27. 01:14
 4/17 anonim válasza:
78%

aáltalában a szűz csajok piros kalapot hordanak, hogy a hozzád hasonló srácok megtalálják őket!

remélem segítettem XD

2010. ápr. 27. 01:17
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
talán kérdezd meg hogy szűz-e...
2010. ápr. 27. 01:39
 6/17 anonim válasza:
80%

Külső jegyei? Ne nevettess már :) Mellesleg hozzátenném, elég szegényes életed lesz, ha mindenkit csak egy szüzesség-oltásnyira vállalsz be (mert másodszorra ugyanaz már nem szűz ugye). Nem értem miért fontos ez egyáltalán neked, de egészségedre. Viszont baromi szexistának hangzik, csak szólok.

Viszont úgy gondolom, a szűz lányok esetleg jobban kerülik az intim teredet, legalább is én ilyen voltam, bár logikusabbnak tűnik, hogy embere válogatja.

2010. ápr. 27. 01:58
 7/17 anonim ***** válasza:
51%

Ha szeretsz valakit,akkor nem mindegy h. szűz-e vagy nem?Ne azért akarj vele lefeküdni,mert még szűz.Vagy mindig csak 13 évesekkel akarsz sexelni?

Amúgy én amikor elöszőr csináltam,egyáltalán nem fájt és nem is véreztem.Ez teljesen egyén függő.Amúgy maga a szűzhárja sportolástól vagy tampon használattól is elszakadhat.Amúgy a nagyképűség sem jelent mindig biztosat,mert én a 2.-3. olyan barátommal akivel lefeküdtem, ugyan úgy izgultam az "első" alkalommal mint amikor elöszőr szeretkeztem életemben.Aki nagyképű, az alapból is az.Kérdezd meg és ennyi.Ha nem tudja h. te a szűz lányokra buksz,akkor nem fogja azt mondani h. még szűz, ha nem az.Sőt inkább a szűz lányok szokták azt mondani h. már nem azok,mert úgy érzik h. az ciki, pedig csak egy jó nevelés kellett volna.Vagy agymosás.

2010. ápr. 27. 07:03
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
Belenézel a sunájába, ha kilátsz a torkán, akkor már nem szűz. Ennyi. Te szűz vagy apuci? Vagy csak a csaj legyen az?
2010. ápr. 27. 12:10
 9/17 edyke.; válasza:
72%
az nm biztos hogy ha nem verzik akkor szuz. sokan nem vereznek
2010. ápr. 27. 16:18
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Te most komolyan azt hiszed, hogy a szűz lányokat valami külsőségről meg lehet ismerni? Mert akkor elárulom, hogy ilyen nincs. Egy dolgot tehetsz: megkérdezed. Ja, hogy le is tagadhatja? És miért akarnál olyan csajjal lefeküdni, akinél felmerül a gondolat, hogy átver (ha már neked ilyen fontos ez a hülyeség)?
2010. ápr. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!