Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még?
aáltalában a szűz csajok piros kalapot hordanak, hogy a hozzád hasonló srácok megtalálják őket!
remélem segítettem XD
Külső jegyei? Ne nevettess már :) Mellesleg hozzátenném, elég szegényes életed lesz, ha mindenkit csak egy szüzesség-oltásnyira vállalsz be (mert másodszorra ugyanaz már nem szűz ugye). Nem értem miért fontos ez egyáltalán neked, de egészségedre. Viszont baromi szexistának hangzik, csak szólok.
Viszont úgy gondolom, a szűz lányok esetleg jobban kerülik az intim teredet, legalább is én ilyen voltam, bár logikusabbnak tűnik, hogy embere válogatja.
Ha szeretsz valakit,akkor nem mindegy h. szűz-e vagy nem?Ne azért akarj vele lefeküdni,mert még szűz.Vagy mindig csak 13 évesekkel akarsz sexelni?
Amúgy én amikor elöszőr csináltam,egyáltalán nem fájt és nem is véreztem.Ez teljesen egyén függő.Amúgy maga a szűzhárja sportolástól vagy tampon használattól is elszakadhat.Amúgy a nagyképűség sem jelent mindig biztosat,mert én a 2.-3. olyan barátommal akivel lefeküdtem, ugyan úgy izgultam az "első" alkalommal mint amikor elöszőr szeretkeztem életemben.Aki nagyképű, az alapból is az.Kérdezd meg és ennyi.Ha nem tudja h. te a szűz lányokra buksz,akkor nem fogja azt mondani h. még szűz, ha nem az.Sőt inkább a szűz lányok szokták azt mondani h. már nem azok,mert úgy érzik h. az ciki, pedig csak egy jó nevelés kellett volna.Vagy agymosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!