Lányok! Ti Szeretitek a szűz férfiakat/fiúkat? Szerettek szűz pasival szexelni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:40
11/20 A kérdező kommentje:
És miért nem szereted őket?Túl ügyetlenek az ágyban?
2010. ápr. 27. 21:12
12/20 anonim válasza:
nem igazán...:S nekem jobban bejön ha tudom h tapasztalt, magabiztos és határozott lesz az ágyban...nem akinek fogalma sincs h mit és hogyan kell...nekem az olyan illúzióromboló lenne h én "tanítgatom". jobban szeretem ha a pasi irányít.
14/20 anonim válasza:
a szűz ügyetlen...aki pedig minél többet szexelt már nagyképű lesz szal olyat kell találnod aki szeret v kb 5x csináld előtte mert ügyesebb leszel és így a lány is jobbnak érzi majd
15/20 anonim válasza:
Én 1szer voltam szűz pasival. 20éves volt én 18. Én akkor már nem voltam szűz. Eléggé jó volt ahoz képest, hogy kezdő
16/20 anonim válasza:
Nem..
a szűzpasi..esetlen...
nem tud rád odafigyelni..magával van elfoglalva..
határozott nem
17/20 anonim válasza:
Én szűz vagyok és szűz pasival szeretném az elsőt! 18L
18/20 anonim válasza:
Én egyszer szívesen kipróbálnám milyen lehet egyel:)
19/20 anonim válasza:
Khmm... Én szűzen is egészen jól teljesítettem. Volt ego is rendesen, de valahogy összejött és NEM volt esetlenkedés és nem mentem el 10 perc alatt és nem pénáztam a pózokkal, sem a gumival stb... :). Szerintem sok múlik azon, hogy ki mennyire határozott, illetve mennyire domináns karaktere van. Én pl nagyon-nagyon-nagyon ritkán hagyom, hogy más irányítson.
Nem magamat fényezem, csak a férfi nem becsületét próbálom védeni :D (aminek nagyrésze sajnos elég gyalázatosan elku'rvult)
20/20 anonim válasza:
Michael Jacksonról lelehet szállni irigy hülye bunkó barmok -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!