Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretitek a szüzeket?

Szeretitek a szüzeket?

Figyelt kérdés

Ha igen/nem miért? kort és nemet kérek.

Valójában a kérdésem úgy hangzik érthetőbben, hogy izgatóan hat rátok az a tudat, hogy elvesziek/vennétek valakinek a szüzességét.

2010. ápr. 22. 16:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az első lökés.. :D:D
2010. ápr. 22. 18:10
 12/24 A kérdező kommentje:
áááá de nem válaszolnátok, csak szapultok...
2010. ápr. 22. 18:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
én a barátnőm szeretem aki még szűz ezért szeretem a szüzeket:D
2010. ápr. 22. 19:07
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy szűz fiúval voltam együtt,még egyszer nem,persze jó érzés volt h én voltam neki az első,de nagyon bénácska volt :) de majd belejön :) 18 L
2010. ápr. 22. 19:30
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
Én nem voltam még szűz csajjal. :) Egyszer megfűzök egyet,de azt hallottam h eléggé szenvedés.
2010. ápr. 22. 23:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én miért nem találkoztam még soha szűz pasikkal? Jahh persze, mert a pasik mind azt hazudják, hogy már nem szüzek :D

Kár pedig nekem bejött volna... :)

20L

2010. ápr. 23. 10:46
 17/24 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül szenvedés a csajnak, csak előtte jól fel kell izgatni, és gyorsan kell átesni rajta, nem úgy, mint a romantikus filmekben, h szépen lassan történik meg, mert az kiba**ott fájdalmas a csajnak. Én ezért csináltam gyorsan, hogy utána a kellemes érzés hamarabb jöjjön a csajnak, és miután elmentem, pár perc múlva kérte a következő menetet, tehát nem lehetett annyira szörnyű és fájdalmas érzés, mint ahogy elmondják, hogy utána 3-5 napig fáj meg rosszabb mint a menstruálás. Viszont előtte is próbálkoztam a csajjal, és hiába az előjáték, úgy megijedt, mikor kezdtük volna, a kisujjam sem tudtam bedugni... És a fiúknak ciki, ha szűznek mondják magukat(általában) de nagyon sok ismerősöm az még 20-21 évesen is, és ez a méretbeli dolgok miatt van, gondolom én.
2010. ápr. 23. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Van árnyoldala a dolognak,avagy fölösleges potenciális teher, mert a sok szűz csaj szerint azzal hogy odaadta a szüzességét azért viszonzás jár. Kedvelt szófordulat:"Nem hagyhatsz el csakúgy azok után hogy még a szüzességemet is neked adtam!"

De persze az is igaz hogy a nem szűz csajok akikkel haverok vagyunk és egyszer egyszer unalomüzésből jövünk össze alkalomadtan azok is elég számítók.Házifeladatot ,vagy szakdogát akarnak veled megíratni,és ha nem teszed jön a kifakadás:"Bezzeg az ágyban jó voltam de ha segítségre van szükségem,szarsz a fejemre!"

2010. ápr. 27. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát,a fiúk nagy részét biztosan.

Elegem van abból,hogy ha megtudják,hogy az vagyok, akkor még jobban rám kattannak.És csak kiakarnak használni..

Dicsérheti a külsőm, és cikizhet azzal,hogy szűz vagy 16 évesen[akkor sem fogom engedni,hogy szinte egy vadidegen rám másszon..] ..de én akkor is büszke vagyok rá. Elég sok pasi mehetett volna át rajtam.. De köszönöm nem vagyok ribanc.Nem veszíteném el divatból..ez szánalmas..

Ezt nem sokan tudják megérteni.! végre kimondhattam,hogy egy normális kinézetű lány is lehet 16évesen szűz..

amúgy meg nincs bajom a szűz pasikkal:D azokból is lesz egyszer tapasztalt.. mindenki volt egyszer az.. erről ennyit.:D

ááh. legalább megnyugodtamXD:D

L/16 :)

2010. ápr. 27. 20:01
 20/24 A kérdező kommentje:
16/L de kis tüzes vagy. Légy rá büszke, és annak add oda, aki érdemes rá, akit tiszta szívből szeretsz. Az egyik barátnőm 23 és még soha nem volt pasival(csajjal sem ezt az értetlenkedők kedvéért), és várja az igazit, aki a nászéjszakán kapja meg őt, és még mielőtt azt kérdeznétek, hogy szép-e, az, sőt 186 magas 64kg csinos modell alkatú és ráadásul szerény. Tipikus feleségnek való. Tisztelem az elképzelését, de buta is, mert vágyni fog arra, hogy mással is legyen, mikor megtapasztalja, hogy milyen is az. De a nők általában kérnek érte valamit, van olyan is aki nem, akikkel én voltam, azok csak engem akartak, cserébe semmi mást, tudom, h hihetetlenül hangzik, de így van.
2010. ápr. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!