Szeretitek a szüzeket?
Ha igen/nem miért? kort és nemet kérek.
Valójában a kérdésem úgy hangzik érthetőbben, hogy izgatóan hat rátok az a tudat, hogy elvesziek/vennétek valakinek a szüzességét.
Én miért nem találkoztam még soha szűz pasikkal? Jahh persze, mert a pasik mind azt hazudják, hogy már nem szüzek :D
Kár pedig nekem bejött volna... :)
20L
Van árnyoldala a dolognak,avagy fölösleges potenciális teher, mert a sok szűz csaj szerint azzal hogy odaadta a szüzességét azért viszonzás jár. Kedvelt szófordulat:"Nem hagyhatsz el csakúgy azok után hogy még a szüzességemet is neked adtam!"
De persze az is igaz hogy a nem szűz csajok akikkel haverok vagyunk és egyszer egyszer unalomüzésből jövünk össze alkalomadtan azok is elég számítók.Házifeladatot ,vagy szakdogát akarnak veled megíratni,és ha nem teszed jön a kifakadás:"Bezzeg az ágyban jó voltam de ha segítségre van szükségem,szarsz a fejemre!"
Hát,a fiúk nagy részét biztosan.
Elegem van abból,hogy ha megtudják,hogy az vagyok, akkor még jobban rám kattannak.És csak kiakarnak használni..
Dicsérheti a külsőm, és cikizhet azzal,hogy szűz vagy 16 évesen[akkor sem fogom engedni,hogy szinte egy vadidegen rám másszon..] ..de én akkor is büszke vagyok rá. Elég sok pasi mehetett volna át rajtam.. De köszönöm nem vagyok ribanc.Nem veszíteném el divatból..ez szánalmas..
Ezt nem sokan tudják megérteni.! végre kimondhattam,hogy egy normális kinézetű lány is lehet 16évesen szűz..
amúgy meg nincs bajom a szűz pasikkal:D azokból is lesz egyszer tapasztalt.. mindenki volt egyszer az.. erről ennyit.:D
ááh. legalább megnyugodtamXD:D
L/16 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!