Hol veszítenéd el, vagy veszteted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
Otthon az ágyban vagy valami izgalmasabb helyen?2010. ápr. 22. 14:38
12/24 anonim válasza:
egyszer azt álmodtam, hogy egy kispolskiban dugok egy kövér néger csajt.....
de szerencsére felébredtem!
azóta vonz ez a kocsis dolog, kocsiban csinálnám legszívesebben először...PERSZE NEM KISPOLSKIBAN!!!!!
még idén veszek egy bmv-t ha minden összejön, és ott lex az első...
PERSZE NEM ZÁRKÓZOK EL ATTÓL, HA VÉLETLEN HAMARABB ÖSSZEJÖNNE A DOLOG, ÉS NEM KOCSIBA VOLNÁNK ;))
13/24 anonim válasza:
ÉS NEM IS KÖVÉR CSAJJAL!!!!!!!!!!!!
15/24 anonim válasza:
én autóban voltam először... nagyonnagyon jó volt:):D nem véreztem nem volt semmi probléma épp hogy csak fájt egy kicsit az elején... de az ágy azért kényelmesebb:D
18/24 anonim válasza:
Részegen egy szlovák hotelbaxDxD
19/24 anonim válasza:
Még szűz vagyok,de úgy gondolom,hogy elsőre mindenképp nyugodt környezet kell.Erre a legjobb egy szoba.Talán az a legjobb,ha csak ketten vagyunk a lakásba,akkor tényleg tudunk egymásra figyelni és nem zavar senki.
15/L
20/24 A kérdező kommentje:
Mit szólnátok ahhoz ha egy kiránduláson egy kényelmes nagy sátorban....?
2010. ápr. 22. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!