Ciki ha egy csaj 20 éves és szűz? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
nem is akar lefeküdni senkivel,azt mondja fél,meg hogy csak miután valaki feleségül veszi akkor és annak adja magát oda.ez normális?2010. ápr. 22. 11:53
21/29 anonim válasza:
Én mikor kicsi voltam gondolkodtam így 10 éves korom körül...srry, de sztem az...
22/29 anonim válasza:
sztem nem meg ciki sőt nem is szégyen még szűznek lenni nem kellene evszteni azzal akit nem szeretsz ne add oda magad olyannak!
23/29 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és idén vesztettem el.Sztem nem ciki,az meg nem olyan biztos,hogy elszőször csak a férjével lesz,csak még most nem akarja ennyi.:)
25/29 anonim válasza:
04-22 17:18 vtam, de az sem jó, hogy minden buliban a 11-12 évesek felcsinálják egymást:)
26/29 anonim válasza:
sztem nem ciki az hogy szűz, de az hogy ck házasság után
akarjas elveszíteni egy picit túlzás
27/29 anonim válasza:
Dehogy ciki én is az vagyok (: 28L
28/29 anonim válasza:
uhh de elirtam XD
18L nem 28 -.-
29/29 anonim válasza:
de még 28évesen sem tartanálak cikinek, komolyan. Vannak értékek, és szép ha valaki vmire ennyire vigyáz. Persze nem kívánom h 28évesen is az légy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!