Ki tudna másolni egy oldalt, ahonnan leszedhetek egy tisztasági szerződést? Meg egy magyar online céget, ahonnan rendelhetnék gyűrűt? Van valakinek tapasztalata erről?
Figyelt kérdés
Megelőzve a kérdéseket:A tisztasággyűrű egy olyan gyűrű,amit egy lány akkor húz fel,ha meghozta azt a komoly döntést,hogy nem szexel az esküvője előtt.2010. ápr. 21. 21:40
21/29 Beviz Elek válasza:
Én a sok 73%os vagyok. Ezt nézd:
a szex olyan jóóó.. miért tagadnád meg magadtól? azt hiszed, attól jobb, h házas vagy? és ha aztán elváltok, akkor életed végéig nem szexelsz??
Szerinted ez a válasz hasznos.
Én is felfelé pontoztalak. A szex tényleg jó, fölösleges várni. És végülis bunkó sem voltál, igazad is van, akkor miért pontoznak le?
Amúgy ebbe gondolj bele kedves kérdező:
Hallottam egy nőről, aki 40 fölött megcsalta a férjét és átélte élete első orgazmusát.
Kérdezem én... Megéri ez neked?
22/29 A kérdező kommentje:
Bocsi,én nem azt kérdeztem,mit gondoltok erről,és aki mondta,nekem azért nem elég az elhatározás,mert nem bízom magamban,viszont ha édesanyám és édesapám aláírják,és tudnak erről,már soha nem eshetek kísértésbe az irántuk érzett tisztelet miatt.Ez nem egy új trend a suliban,ott mindenki lehülyézett,de nekem ez a véleményem.
2010. ápr. 25. 18:55
23/29 anonim válasza:
ugye ezt nem az egyik amerikai filmből szedted? :O xDD
24/29 anonim válasza:
én megértelek kedves kérdező!
ne érdekljen hogy mit mondanak, én is szeretnék egy gyűrűt , találtál már??ha igen hol?
és nekem a vallásom is tiltja h .... L/15
25/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem, sajnos még nem találtam, de azt hiszem a gyűrűt majd valami tehetséges ékszerésszel csináltatom meg. A szerződést meg, azt hiszem majd saját magam csinálom meg. Ha jól sikerül elküldöm privát e-mailben, rendben?
2010. jún. 29. 23:20
26/29 anonim válasza:
(-: köszi , jó körülnézek még neten hogy hol lehet kapni
27/29 anonim válasza:
28/29 anonim válasza:
neked miléyen az igazi tisztasággyűrű??hogy néz ki??kereknek kell lennie vagy nem??megcsináltatnád ékszerészel is, mit íratnál bele??a szüleidtől kapnád vagy te vennéd?és mikor hordanád??(én mindig)bocsi a sok kérdésért
29/29 anonim válasza:
A szüleidet tiszteled azzal hogy nem élvezed a szexet nem lesz orgamusod maszturbálási szerződést is csináltok,Ha férjed nem jó az ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!