Ki tudna másolni egy oldalt, ahonnan leszedhetek egy tisztasági szerződést? Meg egy magyar online céget, ahonnan rendelhetnék gyűrűt? Van valakinek tapasztalata erről?
Nem a külsődre céloztam. Arra céloztam, hogy kevés az olyan srác/férfi, aki úgy venne el egy nőt, hogy előtte nem fekszenek le. Biztos van pár olyan, de nem sok... (és ha esetleg valaki egy ilyenbe belemenne, gondolom azért már más lánynál nincs esélye)
Tudom, hogy görény vagyok, de magamból indulok ki... Nem vennék el egy nőt csak 3 év együtélés után (persze, ha jön a szerelem, lehet másként fogom gondolni) és nem bírom szex nélkül max egy hónapig. (Ha van barátnőm, akkor addig sem)
Arról nem is akarok beszélni, hogy nem vennék el olyan nőt, akivel nem feküdtem le, mert mi van ha valami okból nem illenénk össze?
Autót sem veszek próbakör nélkül :)
szerintem ez kamu kerdes nincs olyan hulye no aki kepes volna erre....
semmi ertelme...
ha annyira elhatarozott valaki akkor ugyse szexel hazassag elott...
nem h meg feldug maganak egy olyan gyurut
Kérdező: Mostmár ugye belátod, hogy nem a kinézeted miatt mondtam, hogy szűz maradsz...
Amúgy gondoltam, kérek egy képet mert már érdekel a dolog, de rájöttem, hogy úgysem lenne értelme a dolognak. Házasságig no szex?:O Érdekessss... :)
amúgy szerintem kb 13 éves lehetsz és ez az új divat a sulidban. és ezt onnan tudom, HOGY ha komolyan gondolnád, és lenne egy kis eszed, akkor nem egy gyűrűtől és egy szerződéstől függne az akaratod és az elhatározásod, hanem egyszerűen azt mondanád magadnak, hogy IGENIS én az esküvőmig nem szexelek, tudnád magadban , elmondanád a párodnak, majd ha lesz, vagy van, megérti, ti tudjátok, nem kell ehez semmiféle gyűrű.
valamilyen szinten még prűd dolognak is tartom.
na mindegy NYUGODTAN LEPONTOZHATSZ :)
10:51 én felpontoztalak, a szex tényleg jóó. :)
Kérdező, szerintem ez nagyon nagy butaság. Sajnos nem mindenki mindenkivel illik össze szexuálisan, még akkor sem, ha szerelmesek. Hiába imádjátok egymást, ha mások a vágyaitok, az igényeitek. Annak meg nincs értelme, hogy 10 év házasság után ott állj, hogy ugyan betartottad a fogadalmad, de nem volt még egy igazi orgazmusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!