Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit nem csinaltunk jol? Miert...

Mit nem csinaltunk jol? Miert nem volt semmi sem mas, mint maskor? Az elso alkalmat senki se elvezi igazan?

Figyelt kérdés
pontosabban...par nappal ezelott megtortent az elso,es miutan beszelgettunk kiderult h igazabol egyikonk se nagyon vett eszre semmi jot a dologbol.Miert van ez?Mit rontottunk el?Tapasztalathiany?ez idovel jobb lesz?
2008. szept. 30. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ha mindketten szüzek voltatok, akkor ez elég gyakori... nyugi, ez jobb lesz, csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :)
2008. szept. 30. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
csak nyugi! az első általában senkinek nem kellemes, a lány görcsöl a szűzhártya szakadása miatt, a fiú meg azért mert először csinálja és mert "fájdalmat okoz a szerszámával" később nagyon jóóó lesz, tapasztalat:)na meg nem túl hosszú sem szokott lenni az első...majd belejösztök!
2008. szept. 30. 20:08
 3/7 anonim válasza:
100%

Szerintem ki lehet heverni az első "megrázkódtatást"..,nekem az első olyan szörnyű volt,hogy azt mondtam soha többet,főleg hogy a srác utána el is hagyott.

Azóta született egy kisfiam,és boldog párkapcsolatban élek.

2008. szept. 30. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is rossz általában az első. Nálunk a barátnőmnek ugyan nem az volt az első, de ő is tiszta para volt, meg én is, elég nehezen is ment a dolog, de valahogy csak becserkésztük:P Azóta meg folyamatosan javulunk.

21f

2008. okt. 1. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
koszike...
2008. okt. 2. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
ez tök normális én sem éreztem semmi jót az elsőnél! sőt féjt nagyon
2008. okt. 3. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első áltlaában nem mennykaputdöngettő orgzamussal végződik,de egyre jobb és jobb lesz:D gyakoroljátok..bele kell jönni
2008. nov. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!