FIÚÚÚK! Ha összejöttök egy 15éves lánnyal és már nem szűz, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM : )2010. ápr. 14. 16:02
11/22 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:12
Nem általánosítani akartam bocsi. csak teis tudod hogy motanság már mi a divat sajnos :S
12/22 anonim válasza:
hát összejönék .De én szeretnék tágítani és ha már ezt vki elvégezte az nem a legjobb.De én összejönnék eg yilyen csajjal.
13/22 anonim válasza:
hát megértem azt aki szűz és úgy nem akar egy csajjal lenni...hogy ugye a csaj már nem szűz...de szerintem nem szokta zavarni a lányokat...attól függetlenül szerintem nem kell előítéletesnek lenni a lányokkal szemben... mert ha valaki nem csak megdugatta magát... hanem hoszabb időre akart együtt maradni az illetővel de nem jött össze az sztem nem gáz...
14/22 anonim válasza:
én pl jot könyeben megadja magát ha arra kerül a sor mint egy szüz csaj az tuti
16/22 anonim válasza:
előző, azért ez kemény, 6-tal járni egyszerre... és hány pasival feküdt le elötted ezek után?
17/22 anonim válasza:
mármint erre a válaszra gondoltam:
Hmm pont az én példám.:D
Nekem is a barátnőm őis 15 éves és nem volt szűz amikor elkezdtünk járni.:D
Énis 15 vagyok szűzen mentem bele a kapcsolatba elején eléggé cinkeltem, mert hallottam rola sztorikat(pl 6pasival járt egyszerre stb)
De azt mondta hogy megváltozott, én bízok benne , mert szeretjük egymást.. :)
Azóta mjuk énse vagyok szűz...:$:D
Ice;) 15/f
18/22 anonim válasza:
Hát terjedtek rola sztorik, de ahogy ő mondta elvileg cs kettővel:D
Mjuk most jol megvunk meg szeretjük egymást(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!